Acum este 17 Apr 2026, 14:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 08 Feb 2011, 22:52 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, greu se inainteaza la un model ca acesta, dar rezultatul este unul spectaculos.
Iti doresc ochisori buni si mult timp pentru goblenat.
Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2011, 17:19 
Neconectat

Va multumesc frumos, fetelor dragi! Nu am timp sa va raspund fiecareia in parte. Din pacate am foarte multa treaba, ca intotdeauna de altfel, dar imi pare bine ca m-ati vizitat si mi-ati trimis un gand frumos. Lucrez acum in mod constant la acest model, desi nu reusesc sa avansez prea mult pentru ca abia cos cateva puncte pe zi, dar sper ca in curand sa aduc un nou episod.

Va pup si va imbratisez, urandu-va toate cele bune.

P.S. Imblanitii mei sunt foarte bine. Pe catelusi i-am dat deja de vreo dpua saptamani pe toti, toti au ajuns in case bune. Iar catelusii mei sunt bine, ma joc cu ei noaptea pe terasa, pisicile le pun ziua intr-un teren pe care il am langa magazin (in casa, lasa mult par), acolo stau si se joaca toata ziua. Sunt multumita.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2011, 21:41 
Neconectat

Danuta, ma bucur ca printre multitudinea de activitati, iti mai faci timp si pentru goblen.
Iti doresc spor la ac si te pup pe aripioare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2011, 21:48 
Neconectat

Danuta draga, sa ai spor si timp liber pentru pasiunea noastra.
Chiar daca cosi doar cateva puncte cred ca asa te relaxezi cel mai bine. Spun din experienta proprie.
Te pup si pup si ingerasii tai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2011, 03:06 
Neconectat

Multumesc, finuta draga! Sa stii ca si eu te "urmaresc" prin topice, numai ca nu am mai avut timp sa conversez suficient. Oricum, multumesc pentru compliment.
Greta, eu incerc sa fac multe activitati diverse de-a lungul zilei, este ceea ce am incercat sa fac toata viata, sa caut sa imbin diverse elemente. Acum imi impart timpul intre serviciul la magazin si casa, copii, mancare, curatenie etc. La sfarsitul zilei, dupa ce toata lumea doarme, ma asez in cele din urma sa mai cos si eu cateva puncte la goblen. Ma relaxeaza foarte mult si imi si place enorm. Am mai spus de multe ori ca mi se pare si un bun exercitiu mental.

Va pup si va doresc mult spor in toate activitatile zilnice. Daca pastram o actitudine pozitiva si degajata, totul se poate rezolva cate se poate de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2011, 21:05 
Neconectat

Danuta, ce episod frumos ne-ai adus. Este un model foarte frumos si destul de greu, asa ca te felicit pentru rabdarea care o ai.
Mult spor iti doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2011, 19:24 
Neconectat

Multumesc frumos, Eli. Mult spor iti doresc si eu. Sa ai o zi frumoasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 23:06 
Neconectat

Danuta, cat de mult ai inaintat!
A iesit tare frumos si iti doresc mult spor in continuare.

II sarut tare dulce pe ingerasii tai. Am vazut ca au mai crescut, sunt tare dragalasi si Cedric iti seamana leit. Sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 23:15 
Neconectat

Dana ai dreptate. Cedric este copia vie a mamei lui. Dar asa se si zice, ca baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii.
Imi place foarte mult modelul pe care il ai in lucru, dar eu nu as avea rabdarea necesara sa il termin.
Sunt leoaica si sunt foarte impulsiva. Iti invadai topicul despre mine. Iarta-ma.
Te admir si te felicit pentru minunatia care iese din mainile tale.
Am citi undeva ca te-ai cunoscut cu sotul tau prin internet. Crede-ma ca nu mi-a venit sa cred ca astfel de relatii pot da nastere la o familie frumoasa si fericita.
Te plictisi deja cu aiurelile mele.
Te pup si pe tine si pe ingerasii tai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 07:07 
Neconectat

Draga mea Dana, iti multumesc pentru vizita si imi pare bine sa te revad. Sper sa ai liniste in suflet acum. Intradevar, copilasii mei cresc vazand cu ochii, ii mai spunem lui Albert din cand in cand in gluma sa nu mai creasca. In curand implineste cinci ani. Iar de Cedric, ce sa mai spun, il iubesc la nebunie. A inceput sa se ceara la olita. Mie inca mi se parea devreme pentru el, dar la gradinita unde il duc deja intrase in "antrenament", asa ca pana la urma si acasa am inceput sa-l ducem la baie. Si deodata a inceput sa se ceara el singurel.
Sunt o mama fericita, nu stiu, nici n-as vrea sa va spun uneori cat de multumita sunt cu viata mea, pentru ca uneori parca un om prea fericit nu ne cade bine. Si nu este chestia ca n-as avea uneori suparari sau stres, dar v-am mai spus eu, am cautat sa gasesc in mine insami puterea de a invinge aceste momente neplacute.

Draga Adelina, nu ma plictisesti deloc, mie mi-ar placea sa stam pe larg la taclale, cum se spune. Intotdeauna am avut dorinta de a va cunoaste mai bine, de a sti despre vietile voastre la fel cum poate stiti si voi de a mea, pentru a ne putea impartasi experientele proprii.
Goblenul acesta imi place foarte mult. In curand aduc un episod nou, numai ca acum caut sa finisez oarecum stadiul in care ma aflu.
Despre relatia mea, hmm, da ne-am cunoscut prin Internet, avem o poveste destul de interesanta noi doi. Nici eu nu m-am gandit vreodata care urma sa fie destinul meu. Dar pot sa-ti spun totusi ca aveam parca un ghinion la baieti, ca tocmai cei care imi placeau nu veneau sa ma cunoasca, iar cei cu care ieseam la cate o cafea, imediat dupa vreo doua intalniri, terminam din scurt relatia, nu stiu, parca cu cat ii cunosteam, cu atat mai putin imi placeau.
In fine, in schimb cu sotul meu, a fost diferita relatia, pentru ca ne-am cunoscut numai prin mesaje si scrisori, cateva fotografii pe care mi le-a trimis si alea cam aiurea, nu prea imi trimitea fotografii unde sa arate bine. Cand l-am cunoscut in persoana, dupa doi ani de zile de corespondenta, am fost placut surprinsa si am avut totusi si acea chimie a relatiei sufletesti.
Hai ca ma intind la povesti. Ma duc sa cos putin, ca este deja tarziu.
Ca o scurta concluzie, ca sa poti obtine ceva bun de la viata, trebuie sa lupti cu toate puterile si sa investesti timp si dragoste in cineva care merita, intr-un om cu perspectiva in viata, cum imi place mie sa spun.

Va pup, dragutelor, o noapte cu vise placute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: