Acum este 11 Iun 2026, 05:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 297 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pentru tine, Doina
MesajScris: 03 Feb 2011, 21:54 
Neconectat

Nume forum:1
Doi na scrie:
Iar urmare a unei monte fericite pe linia aceleasi rase ne revine responsabilitatea sa gasim stapani responsabili pentru fiecare puiut.
Ii fericesc pe cei ce pot sa aiba un animalut cu pedrigree pentru ca asta le asigura stapanilor un confort deosebit prin vigoarea exemplarului.
Am vazut, in alt topic ca doresti sa iti iei un dalmatian cu pedigree Iti urez sa ti se implineasca visul si sa ai parte numai de bucurii de pe urma lui.
Doi na, eu stiu ca iubiti si iubim animalele, dar nu putem sti ce rasa sunt cainii daca nu au pedigree care atesta ca pana si strabunicii lor au fost vazuti de un arbitru care au atestat ca acel caine face parte din rasa respectiva. Sigur ca nu vreau sa va creez nicio neplacere, dar atata timp cat nu stii genealogia cainelui tau si implicit a masculului cu care imperechezi, nu faci niciun bine rasei. Eu sunt studenta si o am doar pe mama, nu am surse financiare decat bursa de student, nici eu, nici mama. Dar fac tot efortul pentru ca vreau sa imbunatatesc rasa la noi in tara. Pedigree-ul inseamna a putea urmari strabunii cainelui pana la n grad de rudenie, iar toti acei caini sunt arbitrati, altfel nu primesc dreptul de monta. Eu vreau sa produc pui din acest catel pentru ca la noi rasa este mult deteriorata. Exista doar 2 caini cu pedigree in tara. Altfel, as fi adoptat un catel si l-as fi sterilizat. Stiu ca voi dati puiutii unor oameni buni, dar poate dintr-un motiv sau altul, nu il mai pot ingriji si il lasa pe strada. Ori il imperecheaza si el si ii da puii pe strada. Tu, care ajuti atat de mult adaposturile, stii ca sterilizarea este cea mai buna optiune, pentru a nu produce pui care sa ajunga pe strada.
In rest, totul depinde de voi. Va pup cu drag si nu am vrut sub nicio forma sa va supar. Va rog sa ma iertati daca v-am provocat neplaceri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Feb 2011, 16:41 
Neconectat

Doina, iti multumesc frumos pentru fotografia trimisa Corei.
Cora este bine am trecut peste perioada critica, este vesela, jucausa si dornica de a manca non-stop. Am facut o fotografie pentru tine cu ea sa vezi cat este de fericita atunci cand o scoatem afara. Vroiam sa-i fac o fotografie si Fulgai ca sa o vezi, dar n-am gasit-o in curte, un pic m-am impacientat, dar spre seara cand i-am dus de mancare si apa, era cumintica in cusca. Am certat-o si ea mi-a lins mana, nu-ti spun ce sentiment m-a cuprins si am strans-o in brate.
Te imbratisez cu mult drag si ca de fiecare data Cora iti trimite un latrat de sarut mana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Feb 2011, 14:04 
Neconectat

Draga noastra Doina,
Iti spuneam in 2010, in perioada gerurilor napraznice, ca fetita mea Gilda ( o maidaneza crescuta de mine de cand era pui)
a fatat 7 pui superbi. Din cei 7 a ramas cu 4. Doi au murit pentru ca si-a bagat in cusca un castron de mancare care a acoperit 2 catei ce nu au mai putut sa manance si sa se inalzeasca si mai apoi a muscat cateua unul care nu a mai rezistat cu toata ingrijirea mea. Nici nu a vrut sa ma lase sa ma apropii de ei multa vreme, pana a inteles ea ca eu nu fac rau, ci ingrijesc. Culmea este ca mi-au ramas 4 cateluse - fetite frumoase foc.
Acum doua zile ma trezesc in curtea institutiei unde lucrez si unde am fetele cu inca o fetita, care se vede ca a fost lovita la ochi si la picior si s-a vindecat. In primele ore Gilda nu a vrut sa o primeasca. Acum a adoptat-o si pe ea si am 6 fete: Gilda si 5 pui pe care ii hranesc in fiecare zi de cate 2 ori. Le duc si dimineata si seara mancare calda si apa proaspata. Stiu ca ar trebui sa ii hranesc de 3 ori pe zi pentru ca sunt mici si cresc, dar posibilitatile materiale nu imi dau voie mai mult de atat. Prefer sa dau totusi ceva, decat nimic.
Asa ca intr-un cor iti spunem: Sarut mana Doina si Ham, ham de 6 ori.

Iar despre pisicuta birmaneza pe care unchiul meu voia sa o duca pe camp asta vara, acum este doamna de Bucuresti si totodata mama a 4 pui superbi. De asemenea: Sarut mana si Miau, miau de 5 ori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Feb 2011, 19:56 
Neconectat

Karmen, un pupic dulce pentru Cora.
Mireille, te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mar 2011, 12:11 
Neconectat

Karmen, de la mine pentru tine si Cora, un gand bun plin de drag de voi.

Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mar 2011, 15:02 
Neconectat

Ramona, imi cer mii de scuze acuma am vazut mesajul tau si tare m-am bucurat. Imi este dor de tine.
Liliana, iti multumim frumos pentru gandul tau bland si sincer si iti dorim tot binele din lume.
Doina, nu te-am uitat ne gandim la tine si iti transmitem multa sanatate si putere de munca.
Va imbratisez din tot sufletul meu, iar Cora ca de obicei va trimite un latrat de sarut mana.

Joaca noastra in curte de zi cu zi, mingea este preferata ei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 297 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: