Acum este 05 Iun 2026, 08:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Caii - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 18 Feb 2011, 04:23 
Neconectat

Nume forum:1
Mi-a placut foarte mult introducerea atat de frumoasa pe care i-ai facut-o acestui model. Ai un suflet de poet.
Sincer, credeam ca este vorba de un model cu cai in galop, dar este frumos si pacific acest model, mai ales asa cum spui tu, relaxeaza privirea sa vezi trei cai cu un catelus band apa impreuna.
Iti doresc mult spor, draga mea, sa-l lucrezi cu placere. Iti multumesc ca vei impartasi cu noi aceasta noua experienta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2011, 08:40 
Neconectat

Ralu, s-ar putea să ai dreptate; cred că alt model cu cai am văzut în serial. Cu un episod următor o să vin în weekend - am mai cusut astazi ceva (partea zidită a jgheabului), însă până sâmbătă o să mai apuc să cos un pic şi o să îl fotografiez atunci. Te sărut cu drag.

Adelina, mulţumesc frumos pentru vizită. Spor o să am, cu siguranţă. Nu este un model greu, mi se pare că merge foarte repede şi, în plus, am susţinerea voastră care mă încurajează să grăbesc ritmul. Te sărut şi eu, cu drag.

Andru, îmi dau eu seama că ţie îţi plac toate animalele - ce suflet mare trebuie să ai. Uite ce am găsit, special pentru tine, draga iubitoare de animale:

O, da, Lili, este minunată Cavalcada! L-a lucrat o mătuşă de-a mea şi mereu când merg în vizită îi admir munca depusă la modelul acela (şi spun că a fost muncă, pentru că, pe lângă faptul că este un model mare şi complex, după ce a terminat tot goblenul, băiatul mătuşii mele i-a zis că nu-i place cu mov şi că l-ar vrea pe albastru; şi săraca de ea s-a apucat să descoase tot ce era cu nuanţe de mov şi l-a recusut cu albastru. A ieşit frumos şi cu albastru, însă mie mai mult îmi place cu mov). Mulţumesc frumos pentru vizită şi pentru urări. Te îmbrăţişez cu drag.

Lora, mă bucur că îţi place, te atrage şi că iubeşti animalele. Nici nu s-ar putea altfel, căci avem atâtea de învăţat de la ele, dar mai ales, ne ajută să scăpam uşor de petele cu care venim murdari din lume. Te sărut şi îţi mulţumesc pentru vizită.

Andrushu îţi mulţumesc în special pentru urarea de a avea timp liber. In curând, o să mă angajez şi atunci o să stau mai rău cu timpul liber alocat goblenului, însă lucrez intens până atunci şi o să încerc să mai fur din timpul liber cât mai mult posibil. Mulţumesc pentru popasul în subiectul meu. Te îmbrăţişez cu drag.

Diyana, finuţă dragă, mulţumesc frumos pentru vizită. Aşa să ne dea Doamne-Doamne: sănătate şi putere de muncă, restul se rezolvă de la sine şi de fiecare dată în cel mai bun mod posibil. Te sărut cu mult drag.

Alia, mă bucur că pot oferi un model care îţi place. Cu drag o să vă aduc fiecare episod în parte. Te sărut.

Nico, să ştii că simt aripioarele pe care mi le-ai transmis tu la ac: poate datorită faptului că nu mai cususem demult şi îmi era foame (dacă mi se permite metafora) de ac, aţă şi pânză. Te sărut cu drag.

Dănuţa, mulţumesc frumos pentru vizită. Aşa cum am povestit, goblenul celălalt mi s-a rătăcit la Poştă şi când funcţionarea de la ghişeu mi-a trântit un: nu poţi face nimic ca să-l recuperezi, am fost destul de supărată din cauza situaţiei create, m-am urcat în maşină şi am plecat să îmi cumpăr un alt goblen. Din păcate magazinul din Timişoara unde aduc produse de la TTT nu au decât vreo 50 de modele pe stoc şi la un preţ cu aproximativ 50% mai mare decât dacă mi-ar veni prin Poştă. Oricum, în speranţa că îl voi recupera pe cel cu peisajul de iarnă am luat un model micuţ pe care să îl termin în aproximativ o lună, iar acesta cu Caii a fost cel mai potrivit, – şi micuţ şi uşor de lucrat şi cu animale atât de frumoase. Te sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2011, 09:22 
Neconectat

Felicitari, draga nasica. Un model tare frumos.
Spor la treaba iti urez.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2011, 15:40 
Neconectat

Draga mea, Lena, ai ales un model tare frumos.
Sper sa se rezolve problema cu coletul.
Multi pupici dulci din departare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2011, 21:32 
Neconectat

Lena, o prietena de-a mea a lucrat Caii si mi-a placut foarte mult cum a iesit.
Ac sprinten, iti doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2011, 21:33 
Neconectat

Lena, scumpo, imi pare rau de colet, sper sa se rezolve.
Sa ai spor din plin si ac sprinten in continuare.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 03:24 
Neconectat

Lena, draga mea, sper sa poti rezolva in curand problema cu pachetul, desi stiu din proprie experienta ca discutia cu orice fel de functionar public este o proba pentru nervii fiecaruia!
Cat despre ceea ce ne-ai povestit in legatura cu matusa mea am ramas ingrozita. Datorita faptului ca multi parinti accepta orice fel de moft al copiiilor, mai apor apar diverse probleme cu acestia, de disciplina si de tot felul.

Mult succes, astept cu nerabdare urmatorul episod.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 08:58 
Neconectat

Lena, dupa ce adapi caii, vreau si eu pe cel negru pentru o plimbare.
Spor la acusor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 10:52 
Neconectat

Asa este, Lena, iubesc toate animalutele, dar mai ales cateii, caii si pasarile. Unul din visele mele este sa ajung sa invat sa calaresc. Poate o sa si am un cal vreodata, cine stie. Momentan, astept catelusa mea mult iubita. Sa ma ajute Doamne-Doamne sa o am.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2011, 11:29 
Neconectat

Ovidia, finuţa mea draga, îţi mulţumesc pentru vizită şi pentru pupic. Te sărut şi eu cu drag şi îţi doresc să ai acelaşi spor pe care îl ai mereu la cusut.

Alexa, să ştii că în dimineaţa aceasta, cred că odată cu pupicul tău a venit şi ceaţa şi vremea capricioasă specifică Regatului Unit al Marii Britaniei. Însă mă bucur, într-un fel, că am motiv să stau în casă şi să mai cos câte puţin. Şi eu sper din tot sufletul să se rezolve problema cu coletul, iar pe viitor o să mă interesez dacă se pot trimite colete prin curier rapid, pentru a nu mai apela la serviciile Poştei Române. Te sărut cu drag şi îţi mulţumesc pentru popas.

Eli, mă bucur că l-ai putut vedea la prietena ta. Eu încă nu l-am văzut lucrat pe viu (doar virtual la fetele de pe forum care îl au în colecţie), însă sunt convinsă că o să iasă tare frumos. Multumesc pentru vizită. Te sărut cu drag.

Rralluca, Surâs de Primăvară, mulţumesc frumos pentru vizită şi urări. Te sărut cu drag.

Dănuţa, uite că n-ai avut mult de aşteptat. În mesajul de astazi postez şi noul episod. Sunt tare încântată că au început să se arate personajele (nişte ochişori şi o lăbuţă de căţeluş şi botul calului negru). Te sărut cu drag şi mult spor şi ţie în ceea ce faci.

Lori, ştii cum se spune: gând la gând cu bucurie - tocmai a început să se arate căluţul negru. Ţi-l împrumut, cum să nu, şi poate mă înveţi şi pe mine să mă plimb pe el. Eu când am vrut să încep cursuri de echitaţie s-a desfiinţat hipodromul la care intenţionam să mă înscriu. Însă tot nu mă las fără a învăţa - găsesc eu o posibilitate! Mulţumesc pentru vizită şi te îmbrăţişez cu drag.

Andru, îţi doresc să obţii puiuţa de dalmaţian pe care atât de mult ţi-o doreşti (mi-ai povestit într-un topic anterior despre cât de greu se obţine şi să ştii că îţi ţin pumnii cat de strâns pot). Te sărut cu drag şi mulţumesc frumos pentru popas.

Astăzi, aşa cum am specificat în răspunsurile anterioare vă aduc un nou episod. Acum, că au început să apară personajele sunt din ce în ce mai curioasă să le văd în întregime, aşa că o să vin repejor cu un alt episod.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: