|
Diagrama 6 de la Venetia, primavara, by pricop andreea mariana (3 mesaje), la 13-02-2009 Am o problema cu privire la un goblen pe care abia l-am comandat si l-am primit. Se numeste "Venetia, primavara", este incomplet, in sensul ca imi lipseste pagina 6. Cui ma pot adresa? Ce se poate face sa primesc si pagina 6? Va multumesc.
Replica: Andreea, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 13-02-2009 numai atat?
Replica: Bun venit, Andreea! by Bica Nistor (1287 mesaje), la 13-02-2009 Asta chiar nu este o problema!
Replica: Pentru mine, da. by pricop andreea mariana (3 mesaje), la 13-02-2009 Este o problema, mai ales ca am plecat din tara, cu goblen cu tot, si acum nu stiu ce sa fac, voiam sa ma apuc de cusut, l-am desfacut si voiam sa ii explic unui amic cum se face, si am vazut ca imi lipseste diagrama. Pot lua legatura cu cei de la ambalat? Va rog sa imi dati un raspuns. Felicitari pentru mainile de aur pe care le aveti si de asemenea ca sunteti asa prompte, va multumesc.
Replica: Andreea, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 13-02-2009 iata ca pe tine te pot ajuta chiar eu; am aceasta diagrama. Poti sa-mi scrii pe adresa [...], adresa ta de mail si-am sa-ti trimit diagrama prin posta sau daca ai scanner, ar fi o solutie s-o trimit prin mail.
Replica: Acum am vazut by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 13-02-2009 complectarea ta cu plecarea din tara. In acest caz, solutia cu scanerul, ar fi ideala.
Replica: Multumesc din suflet! by pricop andreea mariana (3 mesaje), la 13-02-2009 Va multumesc din suflet, oameni speciali cu pasiuni speciale. Am scanner, deci este super OK metoda. Trimit imediat e-mail. Mii de multumiri.
Replica: Andreea, by Doi na (575 mesaje), la 13-02-2009 daca scrii la firma, in astfel de situatii te ajuta, sigur. Bun venit in gradina noastra.
_________________ Monica
|