Acum este 15 Iul 2026, 07:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ce senzatie?!
MesajScris: 19 Noi 2009, 09:23 
Neconectat

Nume forum:1
Ce senzatie?! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 19-05-2008
Cred ca o pauza ar fi binevenita pentru toate gargaritele!

Replica: Ce senzatie?! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 20-05-2008
Dar aceasta imagine unde va duce cu gandul?

Replica: Mi-aduce by Bica Nistor (1427 mesaje), la 20-05-2008
aminte de zilele cand plecam din curtea bunicii, pe pajistile oierilor de unde imi culegeam flori si imi faceam coronite. Prietena mea mai mare, imi despletea parul si ma facea printesa, punandu-mi coronita pe crestet. Imi dadeam incaltarile jos si alergam cu picioarele goale prin faneata necosita. Cand ajungeam la vale, ne intindeam pe iarba si ne dadeam drumul sa cadem, invartindu-ne. Seara, bunica ma certa ca iar trebuie doua copaite cu apa calda ca sa ma spele. Pe julituri imi aseza frunze de buruieni ca sa se traga raul, cum spunea ea. Eu adormeam cu bunica langa mine, torcandu-si caierul cu lana, invartind fusul cu maiestrie in timp ce-mi doinea.

Replica: Fetita cu coronita by Maria Nistor (5039 mesaje), la 23-05-2008
de flori pe cap pe mine ma duce cu gandul la sfarsitul de an scolar, la premiul intai, premiantii purtau coronita din flori, - se mai poarta acum?

Replica: Da, by Veronica Ene (179 mesaje), la 23-05-2008
Maria - mai exista acest obicei. Ar trebui sa vezi, prin iunie pe micuti cum ies veseli pe poarta scolii, purtand coronitele pe cap...

Ce senzatie aveti cand vine toamna?

Replica: Toamna by Maria Nistor (5039 mesaje), la 23-05-2008
imi da o senzatie de melancolie, - frunzele ruginii au acest efect asupra mea.

Replica: Ce senzatie va da un zambet? by camelia constantin (65 mesaje), la 26-05-2008
Cand eram copil, fratiorul meu mai mare imi facea mereu coronite din flori, ca sa fiu si eu o printesa. Anul acesta, in ziua de Florii, am avut o bucurie imensa cand sotul meu mi-a adus o coronita de flori pentru fetita mea. A fost cumva ca o intoarcere la zilele de demult, la copilarie, la verile care erau cu adevarat veri si la aromele florilor proaspat culese.

Replica: Bucurie! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 26-05-2008
Zambetul unui copil este cel mai frumos zambet. Coronita de flori cred ca aduce o amintire in sufletul fiecaruia.

Replica: Ce by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 26-05-2008
senzatie, Camelia? Ca trebuie sa saruti fiecare manuta si piciorus, acum cat o mai poti face. Cand trec de varsta aceasta deja iti pare rau ca nu ai facut destul de des gestul. Iar cununita trebuie imortalizata, caci, la o anume varsta, mintea ne joaca renghiuri si uitam. Esti o mama fericita si o sa-ti aduci aminte de cuvintele mele cand o sa-ti lacrimeze inima ca nu o sa-ti mai stea puiul in cuibul tau pentru ca va pleca la... cuibul ei.
Sa iti traiasca minunea!

Replica: Superbe by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 26-05-2008
povete, Cornelia, dar si mai si este zambetul papusii tale, Camelia. Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea, in fiecare zi!

Replica: Camelia, by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 26-05-2008
fetita ta parca-i Rodica lui Cosbuc! Iar tu esti o mama mandra. Sa va bucurati impreuna una de alta.

Replica: Subscriu by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 26-05-2008

la ceea ce a zis Cornelia. Sa-ti traiasca minunea, Camelia! Eu deja simt o oarecare melancolie cand ma uit la printisorul meu pe care mai ieri il aduceam de la maternitate, iar acum este tot mai nazdravan si face tot mai multe prostioare (na, este baiat mare la 1 an si 4 luni, acusi). Si nimic din lumea asta nu-mi aduce mai multa bucurie decat clipele cand imi zambeste, se lipeste de mine, ma ia de gat si-mi spune mama.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: