Acum este 17 Iul 2026, 16:10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 21 Feb 2011, 23:18 
Neconectat

Nume forum:1
Bica, am savurat cu ochisorii retetele tale si am sa le incerc cu siguranta.
Dario asa a fost el mai dintotdeauna, cand are zile prea agitate sau prea obositoare, noptile nu doarme bine. Iar sambata seara s-a si innecat cu o bucatica de mar, a dat afara ce a mancat si a ramas un pic speriat. Alte cauze nu pare sa aiba, cel putin acum ne mai intelegem si il intreb daca il doare ceva, de obicei imi arata unde are buba. Speram ca noaptea aceasta sa treaca mai bine. Maine este programat la bunici toata ziua, asa reusesc sa mai fac si eu de mancare si sa calc, mai in liniste.
Nu este deloc corect comportamentul educatoarei, dar mai ales nu este permis asa ceva sub nici un chip. Aici a fost un scandal enorm si s-a inchis si gradinita datorita educatoarelor care bateau copii, pentru a nu mai spune ca sunt si cercetate penal. Un cadru didactic nu poate avea libertatea de a atinge copii. Cineva trebuie sa o opreasca caci nu este normal ca un copil sa sufere din aceasta cauza.
Sa o pupi pe Mariuca din partea noastra, iar pe tine si pe Bicu va strang in brate si va doresc multa sanatate.

Lin, ma bucur ca te-ai pus pe picioare, imi era dor de tine. Sa stii ca eu consider ca educatia copilului nu costa niciodata, din contra, este o donatie pentru el. Iti doresc multa sanatate si spor in toate.

Rralluca, noapte buna si somnic pufos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Feb 2011, 23:56 
Neconectat

Vin cam tarziu in cafenea, asa ca imi cer iertare daca m-ati asteptat prea mult.
Am trecut acum sa va dau cate un pupic pe frunte de noapte buna si sa rog ingerii sa aiba grija de familiile voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 07:20 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele. La frigul de afara cel mai bine merge o cafeluta fierbinte pe care va invit sa o beti alaturi de mine.
Lin iti doresc multa sanatate. Ralu sper ca ai avut o nopate mai linistita.
Bica, multa santate si putere de munca ca restul le rezolvi tu.
Va doresc o zi frumoasa si cu mult spor in tot ce faceti.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 09:36 
Neconectat

Buna dimineata.
Adelina, a fost mai bine noaptea aceasta, doar o singura trezire, dupa care a adormit la loc. Dimineata nu se dadea trezit, ca intotdeauna cand trebuie sa plecam undeva, el doarme. Cu chiu cu vai s-a ridicat, a mancat lapticul si este deja la bunica pentru a distruge casa si a enerva cateaua.
Eu inca mai zbor prin gradina, sa ma pun la punct cu ultimele episoade postate, dupa care ma retrag la calcat si facut de mancare.
O zi frumoasa sa aveti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 11:56 
Neconectat

Poposesc si astazi aici cu o canuta fierbinte de ceai. Gasesc mereu multe modele, din ce in ce mai multe Gargarite si subiecte in cafenea.
Bica, esti neobosita. Chiar ma intrebam ieri daca as putea sa tin pasul cu tine. Esti un om cu adevarat norocos ca poti beneficia in continuare de produse naturale si felicitari pentru modul in care gandesti alimentatia de toate zilele. Sper din suflet ca familia ta sa te aprecieze asa cum trebuie.
Rraluca, nu imi place iarna, sunt friguroasa, dar cand am vazut imaginile postate, ti-am multumit ca ne-ai delectat cu ochii cu asemenea peisaje de basm.
Va multumesc pentru tratatie cu dulciuri, cafea si subiecte interesante.
Va doresc sa nu raciti si sa lucrati goblen cu placere.
O zi frumoasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 12:15 
Neconectat

Hop si eu la un ceiut!
Sper ca mai gasesc si eu o canita.
Bica, iti multumesc pentru retetele pe care ni le-ai scris. Mi-ai facut pofta de mamaliguta, branza si oua.
Gargaritelor, sa fiti sanatoase si sa aveti o dupa-amiaza linistita.
Si ca sa faceti putina miscare, sa va dezmortiti aripioarele, va invit la o plimbarica. Astazi dimineata am facut aceasta fotografie, deci zapada inca este imbratisata cu crengile de la copaci.
Pupici tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 12:26 
Neconectat

Vai, Deea ce este la tine! Si eu care ziceam ca la mine este multa zapada unde doar s-a acoperit pamantul. Nu mai scapam de iarna aceasta.
Te pup si foarte frumoasa imaginea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 12:28 
Neconectat

Deea, ce frumusete! Uitasem cat de frumoasa este iarna. It multumesc de fotografie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 12:33 
Neconectat

Ralu, Adelina ma bucur ca va place fotografia.
Intradevar este foarte frumoasa iarna, dar eu vreau sa vina caldura mai repede. Mi-au facut pofta de primavara creatoarele de la TTT.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2011, 22:46 
Neconectat

Dragele mele, va sunt datoare cu o urmare. Urmarea este ca astazi, pe la 10, cand ma pregateam sa merg la gradinita de care va spuneam, am primit un telefon de la tatal baietelului.
Fusese si la directoarea gradinitei, dar si la inspectoratul scolar. Si-a retras copilul de la gradinita pentru o perioada pana se rezolva cu educatoarea de la grupa respectiva. El spune ca directoarea a fost socata si ar fi dorit ca ce s-a intamplat sa nu se afle mai departe.
Intrucat parintii nu au alta varianta pentru gradinita baietelului lor (stiti si voi ce greu se gasesc locuri in gradinite, in ziua de astazi), asteapta hotararea inspectoratului care se va afla maine in jurul pranzului.
Sincer, m-am bucurat pentru ca taticul a fost asa de ferm in aceasta privinta. Poate incepe sa creasca responsabilitatea si bunul simt al unor cadre didactice ce trebuie sa educe si nu sa aplice corectii.
Nici o fiinta nu se poate dezvolta armonios in conditiile in care ii aplici constant corectii fizice. Pana si animalele de la circ ce sunt dresate prin bataie, se rascoala intr-o zi si devin ucigase.

Lin, facand o socoteala cu o prietena ce are nepotelul la o gradinita de stat, sa stii ca ai mei cuscrii au iesit in castig. Prietena mea spunea ca a cheltuit pana acum, lunar cam 500 lei/luna pentru nepotel la gradinita. Pentru Mariuca, cuscrii au platit 450 lei/luna. Aici intra toate materialele de care au nevoie, inclusiv cele de igiena, o gustare la ora 10, o masa de pranz si un fruct la ora 16. In plus, costumele pentru serbari sunt asigurate de catre gradinita printr-o sponsorizare permanenta pe care o au de la o mica intreprindere de confectii. Cadouri? Nici vorba! Poate un cos cu flori unde participa toti parintii.

Ralu, aceasta este diferenta intre Romania si tarile din vest, din pacate. Lipsa de responsabilitate si grija fata de om, dar si multa necivilizatie.
Ii doresc micutului Dario sa nu mai aiba probleme de nici un fel si sa doarma neintors intreaga noapte.
Tie, iti trimit multe imbratisari calde, iar pe Dario il pup.

Victory si eu te pup, tot pe frunte.

Dina, noi femeile avem resurse nebanuite. Cand va fi nevoie, o sa le descoperi si in tine.
Da, resursele naturale le obtin cu mult efort (v-am scris de-a lungul timpului si de casuta parintilor de la tara, cu gradinita de legume, dar si de flori, apoi de celalalte gradini (dar si o livada mica), rasfirate in extravilan, unde am si cainii. Mai exista si o gradina de legume in oras pe care asta toamna mi-am propus sa o transform in parc, dar se pare ca va ramane tot ceea ce a fost, adica o sursa de verdeturi si legume proaspte).
Referitor la alimentatie, stii tu, cum cresti, greu te mai dezveti.

Deea, fotografia ta parca este o poveste cu catei ce zburda prin zapada.

Sa stiti ca mie imi place fiecare anotimp, iar acum ma bucur ca este iarna. Primavara o sa vina si ea cand o vrea Dumnezeu si imi va umple inima si ea, cu toate cu bucuriile ei.

Va doresc noapte buna si vise placute.

Ultima oara modificat de Admin pe 22 Feb 2011, 22:49, modificat de 2 ori in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: