|
Acum este 16 Iul 2026, 00:09
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 21 Feb 2011, 08:19 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
Autoare: Antoneac CarmenFoto 16:  Foto 17:  Foto 18: 
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 21 Feb 2011, 08:19 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Succes tuturor participantelor!
Start vot!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 21 Feb 2011, 09:44 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Buna dimineata! Nu a inceput inca nimeni, votarea? Dani, eu credeam ca vei posta imaginile initial, fara numele gargaritelor. Este destul de greu, eu practic, le-as vota pe toate pentru ca sunt minunate absolut toate.
1. Fotografia numarul 7- 3 puncte. Felicitari, Dani! esti o maestra in arta quillingului.
2. Fotografia numarul 13- 2 puncte. Lori, m-a uimit multimea martisoarelor tale frumoase.
3. Fotografia numarul 2-1 punct. Marie, felicitari pentru Pufosul. Din totdeauna mi-au placut martisoarele haioase, iar al tau mi-a adus zambetul pe buze.
Felicitari le doresc tuturor participantelor.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 21 Feb 2011, 10:02 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari tuturor participantelor, sunt asa de frumoase si de ingenioase toate caci este greu sa aleg doar trei.
Locul I - Fotografia 2 Este haioasa si mi-a adus zambetul pe buze. Admir imaginatia in folosirea materialelor care sunt la indemana. L-as purta cu placere la piept.
Locul II - Fotografia 4 Aceasta pereche mi-am dorit si eu sa o incerc sa o fac, mi-a placut foarte mult si foarte expresiva, avand in vedere materia prima folosita (din pacate nu am ajuns sa cumpar ate).
Locul III - Fotografia 7 Admir nu doar indemanarea in modelarea hartiei (pe care o consider o proba de rabdare mai mare decat goblenatul), dar si decupajul hartiei de pe fundal.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 21 Feb 2011, 10:38 |
|
|
|
Nu stiu la voi, dar pe mine m-au incercat senzatii stranii stiind numele participantelor. De aceea voi fi impartiala in acordarea votului, pentru ca avem de a face cu adevarate profesioniste si nu-mi ramane decat sa le felicit pe fiecare in parte.
Locul I - fotografia nr.13 Nu-mi aduc aminte cine a uzat pentru prima data pe forum expresia: jos palaria, dar in acest context, Lori, nu pot decat sa o aplic. Ai tot respectul pentru munca depusa, care sigur este o placere, vazand rezultatul obtinut. Mi-ar face placere ca sa le vad pe fiecare in parte, pentru ca sunt toate atat de frumoase, iar din plan apropiat poate iti furam ideea.
Locul II - fotografia nr. 8 Dani, am vazut si la concursurile anterioare maiestria ta in acest fel de arta. Deosebit de interesante floricelele tale.
Locul III - fotografia nr. 1 Marie, mi-a luminat ziua, Sorele lui martie. Foarte simpatice creatiile tale.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 21 Feb 2011, 10:47 |
|
|
|
1.Fotografia nr. 15 - 3 puncte Lori, imi plac foarte mult acele cutiute.
2. Fotografia nr. 7 - 2 puncte Dani, o adevarata maiestra.
3. Fotografia nr.11 - 1 punct Felicitari pentru simplitate si curaj.
P.S. Un copil "ratacit" printre maestri. Felicitari tuturor participantelor!
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 22 Feb 2011, 22:13 |
|
|
|
1. Fotografia numarul 15 - 3 puncte. Lucrari deosebite pe care cu siguranta le-as acizitiona.
2. Fotografia numarul 9 - 2 puncte. Delicat si de efect.
3. Fotografia numarul 3 - 1 punct. Simplitate ce incanta.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 22 Feb 2011, 22:40 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Fotografia nr 13 - 3 puncte Lori, m-ai surprins in mod foarte placut. De la primul si pana la ultimul sunt de admirat si cred ca mi-ar fi placut sa achizitionez asemenea unicate. Felicitari!
Fotografia nr 8 - 2 puncte Dani, deja m-ai convins de la concursul din decembrie ca ceea ce iese din manutele tale este de admirat. Iese minuni. Mi-a atras privirea indeosebi ghiocelul. Imi place la nebunie.
Fotografia nr 15 - 1 punct Lori, mi-ar place daca se poate sa vad acele mingiute mai de aproape. Sunt deosebite, imi plac foarte mult.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 23 Feb 2011, 11:29 |
|
|
|
Fotografia 14 - 3 Fotografia 16 - 2 Fotografia 2 - 1
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs februarie - Martisoare Scris: 23 Feb 2011, 12:35 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Locul I - fotografia nr. 13 (3 puncte)- m-a uimit foarte tare de numarul mare de martisoare lucrate si consider ca este o pasiune care merita dezvoltata. Locul II - fotografia nr. 8 (2 puncte) - imi place foarte mult ghiocelul si te felicit Dani pentru maiestria in arta quillingului. Locul III - fotografia nr. 16 (1 puncte)- imi place foarte mult puful roz pe care l-ai folosit.
Le felicit pe toate participantele la acest concurs si pentru inspiratia pe care au avut-o. Felicitari!
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|