Acum este 17 Iul 2026, 15:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 26 Feb 2011, 08:46 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragele mele!
Va astept sa savuram impreuna o cafeluta:

Astazi mi-am propus sa imi dedic si eu cateva ore cusutului. In ultima perioada nu am mai cusut nici macar un punctulet la Diminetile mele.
Va urez tuturor mult spor in tot ceea ce faceti si un weekend cat mai placut.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 10:36 
Neconectat

Rralluca si Abriela, va multumesc pentru tratatie. Va doresc spor la cusut.

Ramona, este o placere sa te revad.

Bicuta, si eu sunt langa sufletelul tau mare.

Adelina, sa te ocoleasca raceala. Multa sanatate si pupi multi pentru fratiorul tau.

Va saruta cu drag o evreica cu suflet mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 10:43 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute!
Cum astazi este sambata si este zi dedicata mai mult casei (curatenie, mancare, spalat, calcat, cumparaturi) vin asa pe fuga la cafenea sa-mi iau un energizant alaturi de voi, ca nu prea am dormit bine si am nevoie de forta pentru o zi plina.
Acum ca alergia m-a lasat si arat si eu ca om, spre seara poate reusesc sa ma sistematizez. Asa cum zice cineva odata: respecta-te doamna pe dumneata, ca daca nu o faci tu, nu o va face nimeni altcineva in locul tau.
Dar trebuie sa va povestesc despre alergia mea, ca acum cand fac un rezumat la starea care a fost, nu pot decat sa zambesc.
Dupa cum v-am mai zis, iarna aceasta am cam suferit de raceala puternica, dureri de gat si de trei ori am fost nevoita sa iau antibiotic (numai cu recomandarea medicului). Ultima data mi-a dat un antibiotic pe baza de claritromicina si ceea ce nu stiam pana acum, cam dupa doua trei zile s-au aratat primele simptome ale alergiei. Adica, ochii si fata toata umflata si rosie de ziceai ca sunt urzicata sau fripta si o mancarime de nu puteam rezista sa nu ma scarpin. Apoi, s-a extins pe tot corpul (fara febra).
Ca sa va fac sa intelegeti aspectul meu fizic (nu ca ma pot lauda cu asa ceva) era unul de toxic dependent si cu senzatia de a ma scarpina continu. Va dati seama ce spectacol eram?
In public incercam sa-mi pun doar mana pe locul unde simteam mancarimea in mod elegat si diplomatic (de doamna respectata ce sunt), iar cand eram singura, dai la scarpinat. Purtam tot timpul ochelari de soare si parul lasat, cu geci si pulovare cu guler inalt sa ascumd in linii mici ce puteam sa ascund, ca aratam ingrozitor de s-au cam speriat cei din jur. Eram la sedinta cu parinti a Claudiei si a venit una dintre colegele ei si atata m-a analizat ca ziceai ca era medicul in persoana, insotita de tot atatea intrebari. La urma m-a asigurat ca nu s-a speriat de aspectul meu.
Acum, cand a ramas doar cu ticul de a duce mana la nas (am avut nasul rosu si umflat, stilul celor care iau tot timpul prafuri ca si acum sunt tinta ironiilor ca ma vor duce la dezintoxicat) si in jurul ochilor pielea este doar o cojita, pot sa zic ca stau foarte bine fata de ceea ce a fost. Deci, intru pe fagasul normalitatii. Imi trebuie o sistemata, nu? Ma gandeam si la o alta forma a parului, dar fata care ar trebui sa vina acasa, avea deja alte programari. Va fi poate la satamana viitoare.

Eu una, cam asa arat acum.

Acum, parerea voastra. Este bine asa dupa ce ma sistemez?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 11:13 
Neconectat

Anca, si toate acestea de la un antibiotic? Feri belea de asa nenorocire!
Acum cand toate sunt pe drumul bun, iti doresc sanatate. Bine ca nu ti-a disparut simtul umorului.
N-am inteles ce inseamna trebuie o sistemata, dar cred ca vrei sa spui modificare a coafurii.
Parerea mea sincera este ca atata timp cat pastrezi gargarita in par, este foarte bine.
Eu am parul rosu (din nastere), dar il vopsesc negru, iar cand incepe sa creasca si se vede rosu la radacina, sotul meu spune ca iar iese vampirul la suprafata (adica ii fac viata amara). Nu ma supar ca doar asta sunt eu.

Te pupa o evreica suflet mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 11:47 
Neconectat

Roza, e drept ca regulamentul acestei gradini spune ca limba folosita este romana, dar cum spuneam si in trecut, suntem o familie de poligloti, unde, unele cuvinte folosite in casa, imi vin spontan si in modul de a scrie.
Sistemata = sa ma aranjez, sa ma fac frumoasa, sa ma coafez, sa... si cand trebuie sa trec la fapte, tot pe fuga le fac. Deci, cand iese vampirul din mine, il ascumd repede si am terminat fara prea multe batai de cap, ca sa nu-mi fuga gargarita simpatica din par.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 13:18 
Neconectat

Acum am reusit sa ajung in cafenea. Din nefericire a murit o vecina din bloc si o sa merg la mormantare. Era tanara si toata lumea o plange. Apoi o sa merg la bunica de unde promit sa vin cu fotografi cu peisaj. Imi cer scuze ca nu pot sa trec prin topicele voastre pana maine seara. O zi frumoasa, dragele mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 15:20 
Neconectat

Anca din ce limba ai preluat acest termen?
Am vazut un film unde, urmare (parca) a unei avalase, cativa turisti formeaza un grup. Initial, acestia formau alte grupuri, iar intr-unul din aceste grupuri exista o persoana pe care nu o intelegea nimeni cand vorbea.
Urmare a formarii acelui grup mare, tipul este in final inteles de un poliglot. Explicatia faptului ca acea persoana nu era inteleasa cand vorbea se datora faptului ca folosea in fiecare propozitie cate un cuvant preluat dintr-o alta limba, adica un cavant din germana, unul din franceza, unul din portugheza, unul din rusa, unul din spaniola s.a.m.d.

Adelina, Domnul sa o odinheasca!
Tie iti urez un sfarsit de saptamana frumos la bunica ta si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 16:01 
Neconectat

Silvia, sistemare este din italiana si inseamna aranjare, punere la punct.

Ancuta, banuiesc ca vacantele petrecute in Italia au lasat o mica amprenta si in vocabularul tau. Imi pare rau de tot ceea ce ti s-a intamplat, imi inchipui cat de neplacut trebuie sa fie. Bine ca greul a trecut si ca nu ti-a lasat semne grave. Te imbratisez cu drag.

Adelina, imi pare rau de vecina ta, Dumnezeu sa o odihneasca alaturi de cei drepti. Sanatate multa bunicii tale si astept pozele cu nerabdare.

Noi am avut noapte alba, Dario este racit din nou, fara febra, doar nasul care curge si se infunda de nu reuseste sa doarma. Dupa excursiile de rigoare la noi in pat, pana la urma a adormit la el in patut la 4.30 dimineata, iar eu franta pe patul de langa. Nici acum nu reuseste sa adoarma prea usor, deja a trecut si ora de somn. Daca aveti solutii pentru desfundarea nasului la copii, le astept cu placere. Medicamente nu poate lua fara sa mergem la pediatru, si stiu deja ca imi va spune ca nu e nimic grav pentru a lua medicamente. Asa ca, doar sfaturile bunicii ne pot ajuta.

Va doresc o sambata cu spor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 16:35 
Neconectat

Pentru toate Gargaritele, un buchet de mimose.

Sper sa aduca primavara si sa mai rareasca problemele cotidiene.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 17:14 
Neconectat

Aduc si eu jurnalul cu cafeluta de dupa amiaza.

Adelina, imi pare rau. Sa o tina Domnul la dreapta lui. Abia astept sa te intorci.
Ralu, multa sanatate micutului tau.
Am vazut ca vecina foloseste ser fiziologic pentru copii mici si tagea mucusorii cu pompita. Am vazut tot la ea un spray cu ser fiziologic si apa de mare, dar nu stiu cum se numeste.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: