Acum este 05 Iun 2026, 08:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Caii - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 26 Feb 2011, 10:47 
Neconectat

Nume forum:1
Lena, hai ca m-ai lasat cu gura cascata! Cand ai cusut atat? Meriti toate felicitarile pentru progres.
Te inteleg. Si eu procedez la fel cand imi este drag ceva. Am zile cand nu pot lasa din mana goblenul.
Iti doresc acelasi spor in continuare.
Mi-s tare dragi calutii tai si mi-am amintit de Oana (Stancu) ce are in colectie numai caluti.

Te pupa o evreica cu suflet mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 12:13 
Neconectat

Roza, îţi mărturisesc că eu chiar nu vroiam să postez astăzi - mi se părea că am lucrat prea puţin, de la ultima postare şi mă gândeam să mai amân un pic până să revin cu o nouă fotografie. Sincer, pentru prima dată în viaţa mea am lucrat haotic: intenţionez să las calul alb la sfârşit, aşa cum am mai specificat şi tot am încercat ba să cos pe culori (de aceea am terminat nuanţele închise prima dată. Apoi mi s-a părut că nu am spor (eu sunt obişnuită să văd personajele cum apar încet încet pe bucăţi, nu pe nuanţe de culori) şi am revenit la modul meu de lucru, adică pe diagrame şi de aceea am cusut lateralul din stânga aproape în totalitate. Off, tare m-am mai încurcat în stiluri de lucru, de data aceasta - noroc că nu mai este mult, iar la următorul o să mă gândesc de la început cum să-l abordez.

Am revăzut şi eu colecţia Oanei (la îndemnul tău) şi într-adevăr este minunată - câtă pasiune trebuie să aibă pentru aceste fiinţe speciale - caii. Eu, îmi ţin o listă a mea cu goblenele pe care o să le lucrez în viitor (le adaug pe cele care apar ca şi exemple în partea stângă a fotografiei de control, când achiziţionez un nou set), iar la acest model sunt prezentate numai modele cu cai - desigur mai este o listă lungă în faţa lor până ajung să le cos, însă mă bucur că o să urmeze cândva.

Te sărut cu drag şi îţi mulţumesc pentru vizită.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 12:16 
Neconectat

Lena, draga mea, sunt tare draguti calutii. Te felicit pentru sporul avut, cand cosi cu atata placere rezultatul este pe masura.
Mult spor in continuare iti doresc.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 12:17 
Neconectat

Lena, acest model haotic de care zici tu, are farmecul lui. Nici eu nu sunt buna sa lucrez doar pe culori, sunt prea nerabdatoare sa vad cum apar bucatelele de goblen, pe panza. Cred ca asa cum ai zis si tu, inca o saptamana si este gata.
Mult spor in continuare iti doresc.

Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2011, 14:44 
Neconectat

Lena, draga mea, am ramas frumos surprinsa. Ce mult ai cusut. Si cat de frumosi apar caii.
Te pup si iti doresc mult spor sa vedem finalul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2011, 12:54 
Neconectat

Diyana, mulţumesc frumos pentru prezenţa ta nelipsită în topicele mele (de altfel tu eşti prezentă în topicele tuturor fetelor, pentru fiecare dintre noi ai mereu câte o vorbă bună de spus, care să ne aducă zâmbetul pe buze). Aşa este, îl cos cu plăcere, dar şi cu dorinţa de a-l finaliza cât mai repede pentru a începe peisajul de iarnă, acum cât mai este afară zăpadă. Te sărut şi mult spor îţi doresc să ai şi tu în ceea ce coşi.

Ralu, mulţumesc frumos pentru cuvintele calde pe care mi le-ai transmis. Îţi dezvălui un secret: aseară am finalizat căluţul roşu (ce mai rămăsese de completat la el) şi o mare parte din fond, însă, progresul nu este destul de vizibil, aşa că o să revin cu un nou episod în a doua jumătate a săptămânii viitoare pentru a fi un pic mai mult lucrat. Te sărut cu drag.

Adelina, mulţumesc frumos pentru vizită. După calculele mele, de finalizat, probabil că voi reuşi la sfârşitul săptămânii ce începe de mâine, iar fotografia o să vi-o aduc luni (în weekend-ul viitor o să fiu plecată şi nu o să am acces la Internet pentru a posta). Te sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2011, 21:53 
Neconectat

Foarte frumos modelul tau, draga nasica. Spor la treaba.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mar 2011, 01:07 
Neconectat

Foarte frumos modelul. Si ce curajos este strengarelul. O fi setea de vina?
Spor in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mar 2011, 08:18 
Neconectat

Ovidia, mulţumesc frumos pentru vizită şi pentru buchetul de flori: crinii şi trandafirii sunt florile mele preferate. Ieri de 1 Martie am primit un buchet asemănător cu cel pe care mi l-ai oferit tu (crini şi trandafiri albi - cel care mă iubeşte şi mi i-a dăruit ieri ştie cât de mult îmi plac aceste două flori împreună, şi ştie şi semnificaţia lor pentru mine: sfinţenie şi puritate). Te sărut cu drag, şi mult spor să ai şi tu la Veneţia ta.

Alia, da cred că setea e de vină la curajosul cel mic. Îţi mulţumesc pentru popas şi te sărut cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mar 2011, 08:21 
Neconectat

Chiar ca ai lucrat, Lena, nu te-ai incurcat. Cred ca de drag merge asa repede. Mie imi place mult limbuta catelusului. E foarte haios. Mult spor in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: