Acum este 17 Apr 2026, 11:32

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 12 Mar 2011, 18:50 
Neconectat

Nume forum:1
Elenuta, draga mea, multumesc pentru vorbele tale si sper sa iasa totul bine. Acum sunt in focul pregatirilor.
La revedere!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mar 2011, 03:32 
Neconectat

De mult nu am mai trecut pe aici.
Danuta, am intrat sa iti transmit si eu la multi ani lui Albertino.
Cedric ce face, cum mai este?
Am vazut fotografii cu ei, s-au facut baieti mari.
Tu ce mai faci?
Ma bucur ca ai gasit o activitate care sa te scoata putin din rutina de zi cu zi.
Te pup dulce si te imbratisez cu multa dragoste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mar 2011, 23:20 
Neconectat

Draga mea Alexa, iti multumesc pentru vizita. Totul a iesit bine cu petrecerea, numai ca am avut doi invitati care au plecat acasa pe la 6 dimineata!
Inca mai suntem obositi, dar trecem si peste asta. N-am reusit sa fac prea multe fotografii, l-am avut cam tot timpul pe Cedric in brate, a inceput sa planga cand a vazut primii copii si de acolo numai dupa mine s-a tinut. A fost fain. Spectacolul cu magicianul-clovn (era si clovn!) a fost interesant si comic. Albert s-a distrat, desi dupa aceea mi-a reclamat faptul ca n-am mai facut jocurile cu copiii. N-am mai reusit, a stat clovnul pana tarziu, ma rog. Dar totul a iesit bine.
In rest, ce pot sa spun? Ma simt foarte fericita cu familia mea, nu-mi doresc decat multa sanatate si mai mult timp.
Am inceput in ultima vreme sa am multe nostalgii, nu stiu, ca o tristete in suflet, cand vad cum voi puteti sa lucrati atatea modele si eu nici macar nu pot sa-l termin pe acesta. Am inceput sa ma simt cam prost, ca un copil slab la invatatura care se afla printre premianti, nu stiu. Nu-mi place sa ma simt asa. In mod sigur, toate avem vieti diferite, dar chiar si asa, ma simt cam aiurea. Sper sa-mi treaca in curand, nu-mi place sa ma simt ca o "looser".

Alexa, fetita ta ce mai face? Dar Tony? Cred ca te ajuta cu bebelusa, nu-i asa?
Te pup si iti doresc o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mar 2011, 23:56 
Neconectat

Aduc cateva fotografii de la petrecere:

Si o imagine cu tortul, desi nu este cu sarbatoritul.

O fotografie din camera copiiilor, unde s-au jucat la petrecere.

O zi buna tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2011, 00:56 
Neconectat

Looser?! Draga Danuta, dar ce spui tu acolo?
In primul rand sa-ti spun doua lucruri din care unul secret. Ce zici?
Sincer, eu una, pe cat de mult imi place acest model si sunt sigura ca in realitate este o minunatie care merita toata osteneala si oricat mi l-as dori sa-l am in colectie, tot sincer iti spun ca nu as avea curajul sa ma pun sa-l cos. Nu este un model usor, este normal sa mearga asa de greu si unde mai pui ca si timpul acesta parca cu zi ce trece este tot mai limitat.
Iar cat priveste secretul si eu ma simteam la fel ca tine cand vedeam ritmul de lucru al gargaritelor. Ma simteam exact ca tine, ultimul din clasa printre premianti sau de ce nu, o invinsa si drept sa-ti spun ma cam descuraja putin, pana am inteles cum stau lucrurile. Adica timpul meu si ritmul de lucru, care drept sa-ti spun nu este unul de lepadat, dar nu te poti bate cu timpul si prioritatile din viata de zi cu zi.
Acum, cand prind un pic de timp liber, cum imi zboara acul pe panza si incerc sa fac imposibilul, dar nici atunci nu prea reusesc, asa ca ma limitez doar la ce pot si cand pot si nu-mi mai fac inima trista, ci din contra cand reusesc sa termin un model, este mereu o sarbatoare pentru mine si o serbez ca atare.

Felicitari pentru petrecere.
Vezi, draga Danuta acestea-s momentele cele mai placute petrecute in familie si cu care nu te mai intalnesti, iar cand ai sa fi bunicuta ai sa ai tot timpul din lume sa cosi goblen. Pe aceeasi idee merg si eu.

Mult timp iti doresc, sa-l poti vedea cat mai curand la colectie si fara remuscari, Danuto, pentru ca te stiu o persoana foarte puternica, chiar daca in viata mai sunt si astfel de momente. Dar tu le stii la fel de bine.

Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2011, 02:17 
Neconectat

Multumesc, pentru imagini. Sa-ti traiasca sarbatoritul!
Imi place mult ce se vede in fotografii, un grup frumos de copiii si parinti. Tu esti splendida ca de fiecare data.
In privinta goblenului, cred ca trebuie sa-ti facem un pic de galerie. Acum ca a trecut petrecerea iti lasam aceasta saptamana sa te odihnesti insa de saptamana viitoare te astept cu un nou episod, cat de mic.
Cu mult drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2011, 06:56 
Neconectat

Anca, multumesc mult pentru mesajul tau.
Da, tocmai pentru ca incerc sa gust din toate in viata, nu am poate suficient timp pentru goblen, sincer imi zboara pur si simplu timpul din mana. Am citit de mai multe ori randurile tale, am sa le mai citesc si maine. Acum este tarziu, am intrat numai pe fuga, tocmai pentru ca am vazut calculatorul inca aprins. Dar am sa capat curaj, iti promit.
Sincer, desi suna maniatic, dar caut ca in tot ceea ce fac sa fiu perfecta. Iar aici... nu este chiar asa, ca voi sunteti si mai si. Cu toate acestea, nu va invidiez negativ, din contra, imi dati elan. Numai ca asa ma apuca uneori nostalgia. Si nu stiu daca am mentionat acest lucru, dar m-a luat tristetea tocmai pentru ca saptamana aceasta am vazut in serial anumite modele pe care eu le am in Ladita si pe care abia astept sa le cos.

Maria, iti multumesc. M-am simtit cam accelerata si cam haotica la petrecere, dar cred ca lumea s-a distrat in general bine. Oricum, este gratificant sa vezi cum poti stange la un loc diversi prieteni. Cat despre cum arat, iti multumesc, desi fotogenia nu este atributul meu cel mai de pret nici pe departe.
Dau zor la goblen tocmai ca sa aduc un episod.

Va imbratisez cu drag, iubitelor si ne vedem.
O seara linistita!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2011, 10:16 
Neconectat

Fotografiile nu ne inseala ca petrecerea a fost pe masura. Stii cum se zice ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ", asa ca nu fi mahnita ca nu ai reusit sa faci chiar totul conform programului, copii se bucura oricum, iar joaca impreuna plus un clovn, cred ca pentru ei a fost cel mai distractiv.
Te felicit si sa iti traiasca flacaul, sa vedem in fiecare an sarbatori ca acestea.
Sa stii ca ti-am admirat camera copiilor si chiar un pic invidiata, mai ales pentru spatiul pe care il acolo.
Sa fiti sanatosi si tie iti doresc mult spor la acusor.
Te astept si eu cu un mic episod.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2011, 12:32 
Neconectat

Felicitari pentru petrecere draga Danuta! Mie cel mai mult mi-a facut cu ochiul tortul. Ai o prastie sa-mi trimiti si mie?
Spor la treaba.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mar 2011, 15:41 
Neconectat

Danuta, din cate vad din fotografii a fost o petrecere pe cinste. Sa iti traiasca flacaul si sa ii organizezi in fiecare an asemenea petreceri.
Cat despre nostalgie, te inteleg perfect. Am si eu astfel de momente, dar incerc sa ma bucur de fiecare punct pe care il astern pe panza.
Aripioare la ac si te astept cu un nou episod.
O calda imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: