Produse personalizate >> Personalizare CD
Personalizare CD - exemple

Dubleaza-ti afacerile sau dubleaza-ti prietenii!
Cu un CD personalizat firma ta isi creeaza o noua imagine in fata potentialilor clienti, furnizori! Noi va personalizam fata CD-ului cu sigla firmei, cu logo-ul firmei, cu imaginea preferata a firmei! Sigur nu dai gres la promotii, targuri, prezentari, evenimente comemorative ale firmei, zile speciale!
Cu un CD personalizat de noi, continand melodiile sale preferate, salariatul dvs. va avea un cadou de neuitat, din partea firmei pe care o conduceti!
Imaginea de pe eticheta CD-ului? Orice! Mesaje amuzante, bancuri, versuri din cantecul preferat, vedeta iubita, proverbe, o felicitare de ziua aniversara sau onomastica a celui drag, desenul preferat al copilului tau, fotografia celui drag, un trucaj haios si o urare amuzanta.
Prietenii tai vor pastra CD-ul personalizat primit de la tine chiar si atunci cand ceea ce a fost inregistrat pe el nu va mai putea fi redat. Ii va ramane eticheta de pe CD ca amintire a unui suflet ce a rezonat pentru el! Si, asa ceva nu se uita!
Iubita ta ar putea uita peste ani ca esti un romantic, dar eticheta de pe CD o va contrazice! Copilul tau, peste ani, ar vrea sa-ti reproseze ca nu ti-ai petrecut destul timp cu el, dar, eticheta de pe CD ii aduce aminte! Seful tau va descoperi ca stii sa fii un om diferit de cel pe care il stia. CD-ul il va pastra la vedere pentru ca, cei ce ii intra in birou, sa observe ca este indragit de salariatii lui!

Cod: ECD1
Pret: 9 lei + taxe postale
Comanda minima - 4 bucati

Comenzi direct la: comenzi@rogoblen.ro

Taxele postale sunt suportate de beneficiar, indiferent de valoarea comenzii.