Trateaza-ti prietenii cu surprize!
Produse personalizate

Ofera cadouri personalizate celor dragi!
Pentru ca orice sarbatoare petrecuta alaturi de cei dragi sa fie plina de magie, iti oferim solutii de personalizare a cadourilor dupa bunul tau plac si conform cerintelor tale. Cadourile personalizate cuprind produsele noastre si pot fi livrate prin posta sau curier rapid oriunde in tara.

Fa o surpriza celor dragi si ofera-le cadouri elegante, pe gustul lor.

Zilele speciale sunt acele zile in care alergi dupa un cadou deosebit, un ceva care sa nu semene cu nimic din ce a fost inainte, ceva unic, ceva special. Este pentru iubita, pentru mama, sotie, copilul sau copiii tai, prietenii tai si trebuie sa fie ceva deosebit.
Incepand cu Sfantul Valentin, Martisorul, Ziua Femeii, Ziua Copilului si continuand cu Pastele, Craciunul, Anul Nou si nenumarate onomastici (Sfantul Vasile, Ioan, Gheorghe, Constantin si Elena, Mihail si Gavril, Petru si Pavel, Ilie, Andrei, Nicolae, Stefan, Sfanta Maria, Ana, Parascheva), aniversari, nunti, botezuri, agape - cate
zile speciale nu sunt!

Sub logo

Trateaza-ti prietenii cu surprize!
firma noastra va ofera cateva mostre de altceva pentru zile speciale.

Realizam la comanda imprimare pe tricouri, sepci, cani, pad-uri, puzzle-uri, lumanari, ceasuri, sorturi, perne, material panzat.
Inscriptionam prin matizare pahare, vaze, trofee.
Personalizam prin broderie digitala cu ata efect auriu, argintiu sau multicolor.
Realizam felicitari unicat cu inserarea fotografiei (fotografiilor), inscrierea mesajului introduse in plicuri elegante.
Imprimam pe material panzat orice imagine si inscris si inramam cu rame si tehnologie italiana si passepartout fara acid (Anglia).
Realizam oglinzi, tablouri, produse din sticla, personalizate cu sticla fuzionata, film cristal sau vitraliu.

Aceste produse personalizate pot reprezenta cadouri pentru cei dragi, cadouri promotionale pentru clienti si partenerii de afaceri sau pot fi folosite in campaniile de promovare.

Exemplele sunt nenumarate:
mesaje amuzante,
bancuri,
versuri din cantecul preferat,
vedeta iubita,
proverbe,
o felicitare de ziua aniversara sau onomastica a celui drag,
imaginea la ecograf a celui mic
desenul preferat al copilului tau,
fotografia celui drag,
sigla clubului preferat
si, de ce nu?
reclame pentru firma ta.

Este un mod prin care mesajul publicitar pe care doriti sa-l transmiteti va avea un impact imediat. Reclama dvs. nu va fi dezagreabila si stresanta pentru cel careia i se adreseaza, iar dvs. aveti costuri incomparabil mai mici decat daca ati face reclama prin mass-media.
Salariatii din firma dvs. pot purta un tricou cu sigla firmei! Ei par a purta o uniforma ce le protejeaza hainele proprii, dar reclama dvs. este asigurata.
Realizam imprimari si pe imbracaminte corporativa, uniforme paza, echipamente sportive, veste reflectorizante, halate, salopete.

Copilul dvs. are ca pasiune desenul? Un tricou sau un puzzle cu imaginea desenului sau preferat alaturi de un mesaj! Sau pe o cana! Sau pe pad-ul de pe computerul lui! Asta da supersurpriza!
Cani sau sepci personalizate pentru botez-uri, petreceri ale burlacilor, cununii, nunti si alte evenimente de familie!
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti fotografia, iar de restul ne ocupam noi!
Imaginea este realizata prin tehnologia laser printing, o solutie cu rezultate de calitate fotografica; imprimarea, prin transfer termic; dimensiunea maxima A3.

Decupam si apoi imprimam orice text (A4 sau A3).
La comenzile trimise prin e-mail va putem trimite un draft (o proba) si, dupa ce primim acceptul dvs. (bun pentru imprimare),
va furnizam produsul finit.
Mentionam ca firma noastra poate crea, pentru produsul pe care doriti sa il personalizati, un design personalizat, un colaj fotografic sau o prelucrare grafica performanta, la cerere. Operatiunea se taxeaza separat (fiind o imagine unicat ce tine de creatia publicitara).

Taxele postale sunt suportate de beneficiar, indiferent de valoarea comenzii.

Masura excelentei nu este data doar de posibilitatea personalizarii sau de satisfacerea exigentele clientilor, de grija si atentia cu care sunt concepute si asamblate acestea, ci si de abilitatea de a oferi solutii originale.