Acum este 17 Apr 2026, 18:04

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Laura
MesajScris: 18 Noi 2009, 20:27 
Neconectat

Nume forum:1
Am citit stupefiata tot ceea ce ai scris, Laura. Mi-au sarit in ochi acele cuvinte care nu pot sa la scriu aici, spuse de acel om-neom si nu mi-a venit sa cred ca cineva poate fi atat de rautacios incat sa pronunte astfel de vorbe. Cred ca nu a realizat ce pacat mare si-a facut. Nu-mi pot inchipui ceea ce ai simtit si imi pare tare rau ca ti-a fost dat sa auzi asa ceva. Sunt de-a dreptul indignata. Si-a meritat ceea ce a patit si ceea ce a auzit la adresa lui pe deplin.
In alta ordine de idei sper ca acum te simti bine si nu mai ai probleme cu inima. Stiu ca este ranita, dar tu ai puterea sa treci peste asta cu toate ca nu vei uita acele cuvinte si sunt convinsa ca ti-au rasunat in urechi mult timp dupa aceea.
De aceea, ma alatur si eu celorlalte gargarite care iti zambesc din tot sufletul.
Te imbratisez si iti trimit putere si mangaiere ca sa poti trece toate obstacolele.

Cu drag RodiMar

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2009, 23:45 
Neconectat

Adela Aura Vlad scrie:
Laura, oare nu au mers treburile cum ai vrut tu pana la urma?
Adela, nu, lucrurile se pare ca nu mergeau asa cum imi imaginam eu. Am cerut sa-mi fie instalat vechiul computer la biroul meu. Tatal computerelor recupera date de pe un hard care zicea ca nu mai are nimic pe el. Intre timp, eu si colegii mei eram in fierbere. Nu ne descurcam cu protocolul la dosarul pe care trebuia sa il inmanam beneficiarului numai peste o ora. Am tusit semnificativ si dragul meu coleg s-a intors si m-a privit intens. A inteles intrebarea din ochii mei si a dat din cap a afirmatie. L-a chemat pe sef si i-a explicat ca singura noastra salvare este ex-secretara, actuala femeie de servici. Tanarul sef s-a inrosit brusc si si-a tras buzele, muscandu-le cu dintii, alternativ. M-a privit. Am ridicat din umeri a neputinta si el a trimis un pusti ce butona la cutter-plotter sa o aduca. Aceasta a intrat cu sfiala si parca cu teama. Pentru o clipa mi-am imaginat ca in mintea se si conturase ideea ca urmeaza sa fie concediata. S-a imbujorat toata cand a aflat ca are de intocmit documentatia. O observam in timp ce degetele ii alergau tremurande pe tastatura. Era toata o concentrare si parca emana bucurie ca sta din nou in fata unui computer.
Pe masura ce datele se afisau pe computerul casat, acestea ajungeau automat pe noul computer de la biroul meu. Cu fiecare nou director sau fisier, paroxismul se apropia de inima mea. Simteam tahicardie si intepaturi discrete. Am scos reteta si am sunat la un serviciu de taximetrie. In trei minute mi-au fost preluate reteta si banii de la portar, iar in umatoarea jumatate de ora eram deja drogata cu medicamentele in posesia carora intrasem in timp record.
Secretara pe care aflasem ca o cheama Cristina, mi-a depus un nou ceai pe masa, iar pe o farfurioara a lasat sub un servetel, doi covrigi calzi. I-am multumit cu un zambet, dar numai ochii ei au raspuns intentiei mele de bunavointa. Pana si ea era stresata de situatie si se pare ca apelarea la ex-secretara o facea sa se simta mica, mica.
Cozea Rodica-Maria scrie:
Ai avut puterea sa-ti depasesti necazurile care nu au fost putine
RodiMar, eu nu mai aveam putere. Cred ca ceaiul combinat cu medicamentele imi dadeau o stare de somnolenta vecina cu somnul fara vise. Am pus mainile pe birou si apoi mi-am asezat capul pe ele. Mi-a bubuit chiar in fata glasul strident al sefului cel tanar: Nu-i de gumit, Laura. Daca vrei sa va luati salariile, faceti pe al cu coarne-n patru si scoateti proiectul! Mi-a sarit somnul, dar nu si oboseala.
Popescu Alexandra scrie:
Chiar daca este un zambet tras de par eu ti-l ofer din tot sufletul.
Tot un astfel de zambet aveam si eu pe buze, Alexa cand l-am asigurat pe sef ca nu precupetesc nimic. M-a privit lung si fara ranchiuna. Intelegea si el ce gafa mare facuse. Gafa vietii lui. Sa ceri sa se rada informatiile de pe toate hardurile de pe computerele unei firme, fara sa faci o salvare pe un server, asta da, prostie. Langa mine, Tatal computerelor asuda si incepuse sa miroasa. M-am uitat curioasa la el in timp ce butona. M-a privit cu coada ochiului si m-a intrebat: Miros a transpiratie? Am dat din cap ca da. Ma duc sa ma spal si sa ma schimb. Am o boala endocrina si put ca un sconcs, in momentele de maxim stres cand transpir. Mi-a dat explicatii cum sa-i continui treaba si s-a grabit sa iasa din birou.
Dosinescu Cristina scrie:
Laura, important este ca s-a rezolvat problema.
Da, Cristina, exact in momentul in care Tatal computerelor iesea pe usa, am vazut directorul meu pe care serverul il afisa. Am simtit iar o sageata in inima si am stiut ca imi creste tensiunea de bucurie. Ma gandeam in acea clipa ca am sansa sa-mi joc cartea, precum in scenariul meu, pregatit minutios de cu o seara inainte. Am privit prin birou si i-am vazut pe ceilalti, concentrati asupra lucrului lor.
Frunza Nicoleta scrie:
Imi lipsea prezenta ta pe forum.
Mie, Nicoleta, in acea clipa imi lipsea sefa mea cea draga cu care as fi vrut sa impart aceasta bucurie. Pentru o clipa, am vrut sa bag DVD-ul (pregatit de cu o seara inainte) in unitate si sa incep sa salvez proiectul. Apoi, am vazut cu ochii mintii, cruciulita acea magica pe care sefa mi-o inmanase cand mie imi era greu. Un alt flash mi-a adus in minte tot cruciulita pe cand i-o returnasem.
tanasa clementina scrie:
Laura, ma bucur sa aud ca totul este bine.
Clementina, nu, nu era bine. Era urat! Mi-am facut o simpla socoteala si am descoperit scurt, ca in decurs de cateva zile ma transformasem in genul de fiinta pe care eu o detest cel mai mult. Rea, sireata incercand sa inving viclenia, nesimtita in modul de a categorisi oamenii. Am simtit gustul amar al nemultumirii ce se aduna in inima mea.
olteanu rodica scrie:
Ce mult ma bucur ca s-a rezolvat tot, nasica mea draga.
Rodica, nu se rezolvase nimic pentru sufletul meu.

Ca nu culegem flori si nu zambim,
Noi, care, atat de repede, murim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 06:39 
Neconectat

Laura, te judeci prea aspru.
Pentru ca tu esti o persoana corecta nu poti fi nepasatoare si te condamni.
Nu-ti pot cere sa-mi zambesti dupa cele prin care ai trecut dar iti zambesc eu, finica ta Raza-de-Soare.
Sa nu ne dea Domnul cat putem duce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 21:58 
Neconectat

Laura, prea mult stres intr-un timp atat de scurt pentru tine. Ai grija de tine, te rog.
iti zambesc cu zambet de gargarita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2009, 20:51 
Neconectat

Offf, Laura... As vrea sa stiu ca tine sa spun cuvintele potrivite. Pot spune doar ca te imbratisez si sper ca aceasta sa iti spuna tot ceea ce ai nevoie sa auzi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2009, 21:04 
Neconectat

De ce of, Adriana? Sunt pe forum si tot citesc de vreo ora. Si, tot ajung in urma ta. Si observ ca esti trista (sau melancolica?). Vino langa mine, sa bem impreuna un ceai aromat cu lamaie si indulcit cu miere. Apoi, poti sa iti asezi capul pe umarul meu si sa-ti lasi of-ul acolo. Dupa ce o sa pleci la Danut, eu o sa iau oful tau, o sa-l cercetez si daca nu o mai fi de folos, il arunc.
Zambeste clipei, Adriana!
Eu zambesc si in clipa aceasta in care iti scriu desi, markerii mei sunt undeva sus de tot, din nou si, in seara aceasta trebuie sa iau o decizie: mai iau medicamentele pentru inima sau le arunc si trebuie sa sper ca voi reveni curand la valori normale?
Zambesc si te astept cu drag. Fara melancolie. Fara tristete. Cu zambetul meu dintotdeauna.

Ca nu culegem flori si nu zambim,
Noi, care, atat de repede, murim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2009, 21:49 
Neconectat

Pentru tine, Laura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2009, 21:56 
Neconectat

Laura, am ramas in urma cu "stirile", dar recuperez eu incet incet. Stii ca iti zambesc si te imbratisez? O imbratisare calda si un pupic de aviator iti trimit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Noi 2009, 14:55 
Neconectat

Laura, cum mai ghicesti tu omul... Sa stii ca ai facut minuni cu oful meu...
Iti zambesc si zambesc clipei. Fara melancolie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2009, 17:37 
Neconectat

Laura, am trecut pe la tine sa te pup si sa te imbratisez si sa iti zambesc asa cum m-ai invatat tu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: