De obicei reusesc sa vizitez gradina la ceas tarziu din noapte si din pacate nu pot trece in revista toate evenimentele, insa din fericire in aceasta seara, intamplarea a facut sa deschid acest topic. Este drept ca nu intelegeam nimic, vazand ca am inceput cu ultima pagina, dar cand am luat totul de la capat si mi-am dat seama ca este vorba de Lori (este ca si cum ai spune ca a venit
Servicul roman de comedie), a Lorei noastre, a carui replica nu o pierd niciodata, mai ales ca este insotita de patanii tare hazlii (imi pare rau de ultima si-ti doresc insanatosire grabnica), ma gandeam ca trebuie sa ma astept la o surpriza. Dar de data aceasta, a intrecut orice asteptare si nici nu stiam in care categorie sa o pun sau ce reactie sa am. Sa fiu fericita de gandul atat de dulce in prag de sarbatori din partea ta draga Lori sau sa rad din toata inima de combinatia
made Lori, chiar daca lucrurile se petrec la zeci de kilometri departare de casa ta, unde poti in voie sa-ti pui in aplicatie ideile tale nastrusnice? Eu le-a luat pe amandoua, dar in acelasi timp imi pare rau pentru tine draga Monica, ca cea mai reusita opera dintre cele primite (oul este fenomenal Lori, chiar daca si trandafirul nu-i mai prejos), nu au putut sa-ti bucure ochii.
Promit ca in momentul in care intru in posesia lui (voi face tot posibilul sa fie cat mai repede cu putinta) nu va intarzia sa ajunga la destinatarul original si sunt sigura ca asteptarea ii va da o importanta si mai mare micii opere de arta si va fi la fel de asteptat si mult dorit, atat de voi, cat si de gargaritele acestei gradini.
Lori, sa stii ca mie imi place mai mult sa surprind decat sa fiu surprinsa, dar ca orice surpriza, nu poate decat sa faca placere si pana voi ajunge sa citesc randurile tale, iti multumesc si-ti doresc multa sanatate tie, printesei tale, dar si intregii familii, iar in prag de sarbatori sa ai parte de bucurii inmiite.
Iar pentru voi TTT, punte intre doua lumi, cea virtuala si cea reala care-i plina de surprize, plina de emotii adevarate, nu putem decat sa va multumim ca existati.
Paste fericit!