Acum este 06 Iun 2026, 09:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 258 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cuvinte frumoase pentru Rogoblen
MesajScris: 13 Apr 2012, 18:47 
Neconectat

Nume forum:1
Nu ma supar, Monica. Multumesc pentru ajutor. Ai dreptate: surpriza se afla in plic.
Stii ce are Irina acum pe bluza ei roz cu gargarite? Gargarita pe care am primit-o in martie de la voi. Este asa mandra ca era singura fetita cu martisor intre fetitele de afara. Hi, hi, hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Apr 2012, 18:57 
Neconectat
Site Admin

Lori, sunt tare suparata ca eu nu am primit desenul. Cand am ajuns eu, bijuteriile tale circulau din mana in mana si eu nu am vazut altceva.
Mi-am sunat acum colega care a desfacut coletelul tau si mi-a spus ca a vazut ca era un desen, dar intrucat acela era prins de scrisoarea Ancai, a banuit ca ii este destinat ei, asa ca, vezi tu, opera Irinucai este in drum spre Suceava, acum.
Imi cer scuze, dar din delicatete, noi nu am desfacut plicurile ce erau adresate celorlalte gargarite.
Sunt convinsa ca Anca va face o fotografie cu desenul Irinucai ca sa ma incarc si eu de o bucurie.
Vezi? Stiu eu de ce pup manute mici si harnicute.

Pe Irinuca o sarut si pe ochisori ca sa se faca bine repede dupa operatie, iar gargarita sa ii poarte noroc.

Cu o calda imbratisare care sa va cuprinda pe amandoua,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Apr 2012, 21:02 
Neconectat

Lori, draga mea plina de veselie, iti multumesc deja de pe acum pentru bucuria pe mi-ai facut-o. Iti doresc sarbatori luminate si iti trimit toate gandurile mele de bine si de sanatate, tie si familiei tale.

Va multumesc si voua TTT pentru ajutorul pe care ni-l dati in a aduce si mai multa bucurie in sufletele noastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 01:11 
Neconectat

De obicei reusesc sa vizitez gradina la ceas tarziu din noapte si din pacate nu pot trece in revista toate evenimentele, insa din fericire in aceasta seara, intamplarea a facut sa deschid acest topic. Este drept ca nu intelegeam nimic, vazand ca am inceput cu ultima pagina, dar cand am luat totul de la capat si mi-am dat seama ca este vorba de Lori (este ca si cum ai spune ca a venit Servicul roman de comedie), a Lorei noastre, a carui replica nu o pierd niciodata, mai ales ca este insotita de patanii tare hazlii (imi pare rau de ultima si-ti doresc insanatosire grabnica), ma gandeam ca trebuie sa ma astept la o surpriza. Dar de data aceasta, a intrecut orice asteptare si nici nu stiam in care categorie sa o pun sau ce reactie sa am. Sa fiu fericita de gandul atat de dulce in prag de sarbatori din partea ta draga Lori sau sa rad din toata inima de combinatia made Lori, chiar daca lucrurile se petrec la zeci de kilometri departare de casa ta, unde poti in voie sa-ti pui in aplicatie ideile tale nastrusnice? Eu le-a luat pe amandoua, dar in acelasi timp imi pare rau pentru tine draga Monica, ca cea mai reusita opera dintre cele primite (oul este fenomenal Lori, chiar daca si trandafirul nu-i mai prejos), nu au putut sa-ti bucure ochii.
Promit ca in momentul in care intru in posesia lui (voi face tot posibilul sa fie cat mai repede cu putinta) nu va intarzia sa ajunga la destinatarul original si sunt sigura ca asteptarea ii va da o importanta si mai mare micii opere de arta si va fi la fel de asteptat si mult dorit, atat de voi, cat si de gargaritele acestei gradini.

Lori, sa stii ca mie imi place mai mult sa surprind decat sa fiu surprinsa, dar ca orice surpriza, nu poate decat sa faca placere si pana voi ajunge sa citesc randurile tale, iti multumesc si-ti doresc multa sanatate tie, printesei tale, dar si intregii familii, iar in prag de sarbatori sa ai parte de bucurii inmiite.

Iar pentru voi TTT, punte intre doua lumi, cea virtuala si cea reala care-i plina de surprize, plina de emotii adevarate, nu putem decat sa va multumim ca existati.

Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2012, 14:59 
Neconectat

Numai eu puteam sa ametesc lucrurile asa tare. Hi, hi, hi!
Anca, daca tot se plimba opera Irinucai pana la tine, iti dau voie sa tragi cu ochiul si sa vezi ce mica Picasso am eu. Iar daca o sa il expediezi din nou Monicai, eu iti multumesc inzecit. Promit ca pana de Craciun sa ajunga si la tine o opera atat de valoroasa. Hi, hi, hi!
Greseala a fost a mea pentru ca nu am pus desenul intr-un plic pe care sa i-l adresez Monicai. Eu il pusesem in punguta felicitarii mari pentru Monica si zanutele ei, dar probabil s-au combinat pungutele si s-au incurcat putin lucrurile. Ei, atata necaz sa avem noi!
Ralu, cu mare drag ti-am scris si iti doresc tot ce este mai bun, dar mai ales sanatate ca aceea-i cea mai de pret si cea mai buna.

P.S. Anca, ma flatezi cu vorbele tale, dar asa bine-i cand aud de bine despre mine. Deci, mai zi, ca tare-mi place. Hi, hi, hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Apr 2012, 21:41 
Neconectat

Lori, imi doresc sa nu ne traga Monica nitelus de urechi, vazand ca suntem un pic off-topic, dar vroiam sa-ti spun ca toate pana la urma au un de ce? Ca artisti respectati ce suntem, opera, trebuie sa faca inconjurul lumii, ca sa o cunoasca toti, ca de altfel cum isi face publicitate, nu-i asa?
Vezi tu, drag Lori, artist la artist trage si cred ca pe viitor se pune cu schimburi mari de opere. Asa ca, maine, poimaine va invitam la deschiderea salonului, Irina-Claudia.

Noi multumim anticipat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2012, 18:47 
Neconectat
Site Admin

Lenuta, iti multumim pentru delicatul papirus, dar si pentru urari.

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2012, 18:50 
Neconectat
Site Admin

Rodi, iti multumim pentru multitudinea de oua incondeiate si pentru delicata urare.

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2012, 18:52 
Neconectat
Site Admin

O felicitare realizata cu materiale naturale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2012, 18:57 
Neconectat
Site Admin

Felicitarea de mai jos am primit-o de la un Gargarel.
Interior:

Fata: creatie proprie, decupaj cu cutter:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 258 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: