Acum este 24 Iul 2026, 07:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 06 Iun 2012, 13:24 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, va invit la o inghetata, sa ne mai racorim un pic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2012, 14:05 
Neconectat

Iunia, iti doresc un zbor linistit. Unde o sa stai in Spania? Eu stau in Tarragona, poate ne putem intalni.
Sedera placuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2012, 14:53 
Neconectat

Lora, nu stiu cum se numeste doctorita, dar si tatal meu a fost acum cativa ani la o doctorita homeopat in Piatra-Neamt pentru o problema de piele pe care nu reusea sa o rezolve cu medicamente si creme date de doctorul dermatolog. Dupa o luna de tratament homeopat, a scapat de problema, fara nici o urma pe piele si iata ca au trecut ani de atunci si sta bine. Poate este doar o coincidenta, oricum nu stiu cum se numeste nici cea unde a fost tata.
Iti doresc insanatosire grabnica. Eu sunt de acord ca homeopatia functioneaza daca cine o prescrie stie cum sa o faca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2012, 15:53 
Neconectat

Draga mea, Dalina, eu m-am repezit la sucul acela racoros si iti multumesc.
Si eu, ca si tine, ma simt alta dupa ce intru in gradina noastra.
Zile usoare nu am avut nici macar atunci cand a plouat. Am avut atatea de rezolvat ca nici nu vreau sa le enumar aici. Sper ca la tine a fost mai usor.
Te imbratisez cu mare drag.

Lenuta, ce cescuta frumoasa si ce roze diafane!
Iti multumesc si pentru ceiut si te imbratisez cu mare drag cu speranta ca nu vei mai simti cutremure nici noaptea, nici ziua.

Iunia, imi scrii Incearca sa-ti tii cuvantul si sa ai si tu grija de tine, asa cum ai de noi, de toti ceilalti ai tai. Te rog mult! Este randul meu sa iti cer acest lucru, acum cand am aflat ca pleci.
Sanatate mamei si bunicutei, tie drum bun si sa ne auzim cu bine.
Multumesc pentru cafeluta zambareata si pentru ceaiul de tei.

P.S. Ce vorba este asta cu si sa nu ma uitati? Cum sa uiti asa o fiinta deosebita ca tine?

Elza, am primit imbratisarea ta. Eu am sa am grija sa te imbratisez ori de cate ori voi vedea numele tau la Cafenea sau cand imi voi aduce aminte de tine.
Iti doresc zile usoare la serviciu.
Multumim de tratatie, inclusiv de cafeluta cu inimioara si feliuta de tort.
La multi multi ani in gradina noastra, cu noi si alaturi de noi. Suntem mandre sa avem asa o prietena ca tine.

P.S. Nu pot sa abtin sa nu remarc frumusetea trandafirilor tai. Sunt parfumati?

Monica, m-ai topit cu din pacate, avem un cer gri, stropi de ploaie mici si nehotarati si o temperatura mica. Poate gasim in alta tara si facem un barter: caldura sufletelor noastre contra putin soare.

Rodi, multumesc pentru bujori. Deosebiti de parfumati. Asa sa-ti fie si tie viata.
Iti place ceaiul de macese? Mie mi se pare atat de dulce incat il evit.

Cri, esti inconfundabila si generatoare de o molipsitoare veselie.

Ralu, daca ai stii cat imi doresc sa se termine cu povestea aceasta. Imi imaginez ce este in sufletul tau, al celor ce nu se pot intoarce acasa, a celor ce nu mai au un loc de munca, colo.
Doamne ajuta sa fie bine.
Ma bucur ca vei avea cateva zile de vacanta la Brasov, dar si sansa sa iti faci plinul de gargarite.
Iti doresc zile minunate, cu soare in suflet si tie.

Da, Jeni si astrele sa fie bune cu noi.

Adelina, mult spor la ceea ce mai ai de facut pentru marele eveniment (am citit in topicul tau cursul evenimentelor).

Zoica, si mie imi este dor de Iulia, dar o inteleg. Nu este usor sa ai doua case de tinut si o gradina asa de mare ca a ei, asta nemailuand in seama serviciul si baietii care vin la pachet.
Tie iti multumesc pentru tratatie (cat imi mai place iaurtul cu fructe!) si te imbratisez cu mare drag.

Adnana, multumesc pentru flori si pentru ceaiul strajuit de cele doua lumanari. Drept multumire te imbratisez cu mare drag.

RamonAli, sunt superbi trandafirii tai. Si eu sper ca intr-o zi viata imi va face bucuria sa ne intalnim. Asta daca familia nu ma impacheteaza sa ma trimita in Australia la copii. Cica eu as fi cea mai indicata(!). Ceea ce este ciudat, nimeni nu ma intreaba si pe mine. Daca nu o sa ma mai vedeti intr-o zi in gradina sa stiti ca au reusit.

Oana, iti doresc ca puiutii sa fie sanatoasi si sa-si lase mamica salariata sa se odihneasca ca acum are nevoie.
Domane, cat visam la clipa cand voi fi pensionara si voi dormi. Iata ca sunt pensionara si insomniile, din pacate, imi tin companie noaptea.

Michaela multumim pentru inzestrarea cafenelei, dar si pentru ceiut.

Lora, viata la tara ar putea fi chiar idilica daca nu ar fi atat de grea cu atat de multa munca si atatea inconveniente. Eu, oricum, as prefera-o, dar Bicu, baiat de oras, ma refuza constant.
Pentru 1 iunie, o urare si de la mine pentru tine.
Si eu am incredere in medicina homeopata. Nu am fost in situatia de a apela la ea, dar am vazut persoane ce au avut rezultate. Rezultatele nu se simt imediat ci in timp.
Te imbratisez cu mare drag si iti doresc sanatate multa.

Alice, asa este: Ramanem copii toata viata.
Ma bucur sa te revad si te imbratisez cu mare drag.

Ramona, ma bucur ca ai avut grija ca Elzei sa nu ii lipseasca tortul la asa eveniment important.

Adnana, sa stii ca de mult ma bate gandul sa imi cumpar si eu un bulb de ceai (chiar numai cu doua arome) si sa-mi invit prietenele sa-l vedem cum infloreste in timp ce se face ceaiul nostru.

Nico, ma bucur sa te revad in fapt de seara. Multumesc de tratatia regala si te imbratisez cu mult drag.

Eli, iti multumesc pentru frappe (unde l-ai ascuns?) si te anunt ca eretica de mine a muncit cat sapte. De o fi pacat sa ma pedepseasca Domnul pe mine de sapte ori.
Te imbratisez cu mare drag si iti doresc si tie sanatate.

Gaby, ma bucur de popasul tau la o cafeluta cu noi si te imbratisez cu drag.

AdriMir, dupa cum arata inghetata ta, am concurenta la ea.
Iti multumesc si te imbratisez cu mult drag.

Ria, ce intalnirea frumoasa ar fi!

Va imbratisez pe toate cu mult drag si va doresc zile frumoase cu mult soare-n sufet cu zicea Victory, dar si o caruta de flori in cale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2012, 16:38 
Neconectat

Dragi gargarite, va invit la ceaiul de la ora 5. Cred ca putina lamaie nu stica nimanui.

Draga mea, Bica, iti multumesc pentru grija ce ne-o porti.
La noi ploua aproape toata ziua. Duminica a fost mai frumos si am fost plecata pe munte cu copii si niste prieteni din Italia, sa admiram rhododendronul care a inflorit pe crestele muntilor. E un spectacol divin. Cand ajungi acolo, zici ca esti in alta lume, una de vis. A cam batut vantul, dar sunt invatata cu asta la altitudine mare.
In rest, m-am tot plimbat cu Riana in excursii, cu dansurile populare, si m-am cam luptat cu racelile.
Nici nu am terminat bine cu varsatul de vant ca a adus Riana, ceva virusi de raceala, de la gradinita. Toti am luat, inclusiv Buna (mama soacra).
In gradina nu am lucrat nimic ca este pamantul ca un burete. In schimb m-am chinuit sa fac curatenie generala. Omul cand nu are de lucru isi face, ca de, cum sa stau degeaba. Si m-am chinuit cu covoarele care nu se mai uscau si cu tot calabalaciul. Cred ca la pensie o sa imi fac o casuta de doua camere, o baie si o bucatarie si acolo o sa stau, cu cat mai putine lucruri. Ca cine stie batranetile cum ma gasesc, de ce sa ma mai omor atat cu lucruri inutile. Mai bine cos goblen, ca acum nu prea mai am timp asa cum mi-as dori.
Astept sa se usuce pamantul, sa tund iarba si sa intru in forta in gradina. Ca ma asteapta florile.
Daca pleci in Australia, ne lasi inima aici, ca sa nu te prapadesti cand vei vedea ca lasi copii acolo si tu vii inapoi acasa fara ei. Stiu eu cum e cu mamele astea. Simtim ca ne sfasie cineva in mii de faramite.
Pana atunci te strang cu drag la piept si te pup dulce.
Ai grija de tine si de sanatatea ta.
Pupici lui Bicu.

Draga mea finuta, drum bun si nu uita ca te purtam in inimi mereu. Sanatate multa tie si celor dragi.

Draga Ralu, ma bucur ca vei avea cateva zile de vacanta la Brasov. Este un oras superb. Iti recomand sa vizitezi Cetatea Rasnov, care este la cativa kilometrii. Mie personal, mi-a placut.

Draga Elza, optimismul tau este molipsitor. Tine-o tot asa. Iti doresc zile usoare la serviciu si mult soare in suflet si priviri.

Draga Monica, la Focsani cum mai este vremea?

Va imbratisez cu drag pe toate.

Dalina, vremea este blanda, aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2012, 23:22 
Neconectat

Ce atmosfera placuta in gradina noastra.
Va las o cafeluta cu multa dragoste pentru dimineta si fug la somn ca dimineata am program incarcat.

O calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2012, 07:41 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Va las o cafeluta, niste fructe si un buchet de flori, sa va inveseleasca ziua.

Bica draga, trandafirii aceia sunt extrem de parfumati, sunt trandafiri de dulceata.

Nico, Dalina, multumesc de tratatie.
Dalina draga, eu chiar am nevoie de lamaie, ma doare gatul foarte tare, am amigdalele inflamate, tusesc, am toate simptomele unei raceli. AI grija de cei mici si de tine, dupa episodul cu varsatul de vant, virusii va mai lipseau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2012, 09:03 
Neconectat

Dragele mele, intru si eu pe fuga sa va dau ultimele vesti.

Copilasii sunt bolnaviori, Matei este mai vioi un pic, Mirela este cu nasul foarte infundat si tuseste. Astazi si maine am chemat pe bunica sa stea cu ei si mai vedem de luni daca ii ducem sau nu la cresa.

Cat despre mine, am o tuse de toata frumusetea si o ureche infundata. La servici ne mutam birourile intr-o noua locatie si va dati seama ce este pe-aici, strangem; impachetam si vom avea un week-end "de vis" la servici (pentru ca nu putem suspenda activitatile pe timpul cat ne mutam).

Va pup cu drag si va doresc spor in toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2012, 09:06 
Neconectat

Buna dimineata!
Elza si Nico, va multumesc de tratatie, prinde bine.
La noi este naduseala mare, cerul innourat si destul de cald. Sper ca prin Romania s-au mai terminat ploile si ca se mai incalzeste.
Oana si Elza, sanatate multa si ma alatur voua, sunt fara voce de duminica.

Sa aveti o zi frumoasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iun 2012, 13:41 
Neconectat

Cam multe gargarite bolnavioare pe la cafenea. Eu va doresc insanatosire grabnica tuturor.
Ralu, iti doresc concediu placut si intalnire frumoasa cu alte gargarite.
Noi, astazi, dupa ce o iau pe Ariana de la cresa, mergem la plaja.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: