Draga mea,
Dalina, eu m-am repezit la sucul acela racoros si iti multumesc.
Si eu, ca si tine, ma simt alta dupa ce intru in gradina noastra.
Zile usoare nu am avut nici macar atunci cand a plouat. Am avut atatea de rezolvat ca nici nu vreau sa le enumar aici. Sper ca la tine a fost mai usor.
Te imbratisez cu mare drag.
Lenuta, ce cescuta frumoasa si ce roze diafane!
Iti multumesc si pentru ceiut si te imbratisez cu mare drag cu speranta ca nu vei mai simti cutremure nici noaptea, nici ziua.
Iunia, imi scrii
Incearca sa-ti tii cuvantul si sa ai si tu grija de tine, asa cum ai de noi, de toti ceilalti ai tai. Te rog mult! Este randul meu sa iti cer acest lucru, acum cand am aflat ca pleci.
Sanatate mamei si bunicutei, tie drum bun si sa ne auzim cu bine.
Multumesc pentru cafeluta zambareata si pentru ceaiul de tei.
P.S. Ce vorba este asta cu
si sa nu ma uitati? Cum sa uiti asa o fiinta deosebita ca tine?
Elza, am primit imbratisarea ta. Eu am sa am grija sa te imbratisez ori de cate ori voi vedea numele tau la Cafenea sau cand imi voi aduce aminte de tine.
Iti doresc zile usoare la serviciu.
Multumim de tratatie, inclusiv de cafeluta cu inimioara si feliuta de tort.
La multi multi ani in gradina noastra, cu noi si alaturi de noi. Suntem mandre sa avem asa o prietena ca tine.
P.S. Nu pot sa abtin sa nu remarc frumusetea trandafirilor tai. Sunt parfumati?
Monica, m-ai topit cu
din pacate, avem un cer gri, stropi de ploaie mici si nehotarati si o temperatura mica. Poate gasim in alta tara si facem un barter: caldura sufletelor noastre contra putin soare. Te imbratisez cu mare drag.
Rodi, multumesc pentru bujori. Deosebiti de parfumati. Asa sa-ti fie si tie viata.
Iti place ceaiul de macese? Mie mi se pare atat de dulce incat il evit.
Cri, esti inconfundabila si generatoare de o molipsitoare veselie.
Ralu, daca ai stii cat imi doresc sa se termine cu povestea aceasta. Imi imaginez ce este in sufletul tau, al celor ce nu se pot intoarce acasa, a celor ce nu mai au un loc de munca, colo.
Doamne ajuta sa fie bine.
Ma bucur ca vei avea cateva zile de vacanta la Brasov, dar si sansa sa iti faci
plinul de gargarite.
Iti doresc zile minunate, cu soare in suflet si tie.
Da,
Jeni si astrele sa fie bune cu noi.
Adelina, mult spor la ceea ce mai ai de facut pentru marele eveniment (am citit in topicul tau cursul evenimentelor).
Zoica, si mie imi este dor de Iulia, dar o inteleg. Nu este usor sa ai doua case de tinut si o gradina asa de mare ca a ei, asta nemailuand in seama serviciul si baietii care vin la pachet.
Tie iti multumesc pentru tratatie (cat imi mai place iaurtul cu fructe!) si te imbratisez cu mare drag.
Adnana, multumesc pentru flori si pentru ceaiul strajuit de cele doua lumanari. Drept multumire te imbratisez cu mare drag.
RamonAli, sunt superbi trandafirii tai. Si eu sper ca intr-o zi viata imi va face bucuria sa ne intalnim. Asta daca familia nu ma impacheteaza sa ma trimita in Australia la copii. Cica eu as fi cea mai indicata(!). Ceea ce este ciudat, nimeni nu ma intreaba si pe mine. Daca nu o sa ma mai vedeti intr-o zi in gradina sa stiti ca au reusit.
Oana, iti doresc ca puiutii sa fie sanatoasi si sa-si lase mamica salariata sa se odihneasca ca acum are nevoie.
Domane, cat visam la clipa cand voi fi pensionara si voi dormi. Iata ca sunt pensionara si insomniile, din pacate, imi tin companie noaptea.
Michaela multumim pentru inzestrarea cafenelei, dar si pentru ceiut.
Lora, viata la tara ar putea fi chiar idilica daca nu ar fi atat de grea cu atat de multa munca si atatea inconveniente. Eu, oricum, as prefera-o, dar Bicu, baiat de oras, ma refuza constant.
Pentru 1 iunie, o urare si de la mine pentru tine.
Si eu am incredere in medicina homeopata. Nu am fost in situatia de a apela la ea, dar am vazut persoane ce au avut rezultate. Rezultatele nu se simt imediat ci in timp.
Te imbratisez cu mare drag si iti doresc sanatate multa.
Alice, asa este:
Ramanem copii toata viata.Ma bucur sa te revad si te imbratisez cu mare drag.
Ramona, ma bucur ca ai avut grija ca Elzei sa nu ii lipseasca tortul la asa eveniment important.
Adnana, sa stii ca de mult ma bate gandul sa imi cumpar si eu un bulb de ceai (chiar numai cu doua arome) si sa-mi invit prietenele sa-l vedem cum infloreste in timp ce se face ceaiul nostru.
Nico, ma bucur sa te revad in fapt de seara. Multumesc de tratatia regala si te imbratisez cu mult drag.
Eli, iti multumesc pentru frappe (unde l-ai ascuns?) si te anunt ca eretica de mine a muncit cat sapte. De o fi pacat sa ma pedepseasca Domnul pe mine de sapte ori.
Te imbratisez cu mare drag si iti doresc si tie sanatate.
Gaby, ma bucur de popasul tau la o cafeluta cu noi si te imbratisez cu drag.
AdriMir, dupa cum arata inghetata ta, am concurenta la ea.
Iti multumesc si te imbratisez cu mult drag.
Ria, ce intalnirea frumoasa ar fi!
Va imbratisez pe toate cu mult drag si va doresc zile frumoase cu mult soare-n sufet cu zicea Victory, dar si o caruta de flori in cale.