|
Acum este 27 Iun 2026, 08:15
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 06 Sep 2013, 09:42 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Cu adevarat o intalnire frumoasa. Tare rau imi pare ca nu pot veni si eu. Cosmina stie ca trebuia sa fiu si eu in Bucuresti in perioada aceasta, insa din motive care nu au prea tinut de mine nu s-a putut. Vad din cand in cand, pe o retea de socializare, fotografii ale lui Ale (fiica Cosminei) si stiu ca au ajuns la Bucuresti si se pregatesc de intalnirea cu voi. Recunosc ca sunt invidioasa, insa ma bazez pe Ale ca va posta rapid fotografii de la intalnirea voastra si astfel o sa pot fi si eu cu voi, chiar si daca doar virtual.
Fie sa aveti vreme frumoasa, caci bucuria si emotiile pozitive stiu sigur ca vor fi la aceasta intalnire. Va sarut cu drag pe toate.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 06 Sep 2013, 15:50 |
|
|
|
Multumim frumos Lena si cine stie poate ne vom intalni si noi candva. Nu se stie niciodata. Fetelor, cum ramane pana la urma? Ne intalnim la ora 14:00 la Unirea si dupa plecam catre o locatie unde sa "sarbatorim"? Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 06 Sep 2013, 17:10 |
|
|
|
Lena stiu ca trebuia sa ajungi si chiar imi pare rau ca nu ne intalnim. Poate o sa mai fie si alta ocazie. Te imbratisez. Helen pentru mine este OK ora si locatia. Eu zic sa ne intalnim acolo si stabilim dupa unde merge sau poate chiar cineva din Bucuresti ar putea face undeva o rezervare sa fim sigure ca avem unde "sarbatori". M-a rugat Elza sa va transmit ca nu va putea ajunge duminica deoarece a plecat mai devreme la mare. Readuc lista: - Rodic; - Cosmina; - Mireille; - Alexa; - Nuti; - Helen; - Nadina; - Madalina; - Elena; - Tina.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 07 Sep 2013, 18:49 |
|
|
|
Dragele mele, ma bucur pentru voi. Sper sa aveti o zi frumoasa si, mai ales, sa ajungeti toate la intalnire. Astept sa veniti cu fotografii de la frumoasa intalnire.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 07 Sep 2013, 18:50 |
|
|
|
Oana, la o intalnire in Iasi as spune si eu prezent cu cea mai mare placere, dar luna asta sunt tare aglomerata. In functie de ce decideti va anunt daca ajung si eu.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 07 Sep 2013, 20:59 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragele mele, abia astept sa ne vedem maine. A ramas stabilit ora 14 in fata Mc de la Unirea, ca vad ca nu s-a mai zis nimic. Pup dulce.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 07 Sep 2013, 21:29 |
|
|
|
Buna seara dragele mele! Vin si eu, vin si eu! Imi cer scuze ca anunt asa de tarziu si sper sa nu fie probleme, in cazul in care s-au facut rezarvari. Va imbratisez cu mult drag si astept cu nerabdare ziua de maine.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Milos Cosmina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 07 Sep 2013, 22:07 |
|
|
|
Asta-seara am fost "in recunoastere", prin centrul vechi. Am cautat o locatie unde sa ne putem aseza aproximativ 10 persoane si unde sa se si ajunga usor, cat-de-cat. Ar fi, zic eu, un anumit han, al lui Manuc, in fata caruia ne putem si intalni; pentru cele care vin cu metroul, este si iesire chiar acolo, vis-a-vis de Unirea (de fapt pe diagonala). Pe strada Selari am mai vazut un local libanez, unde iar au mese cu locuri mai multe, A...j.
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Milos Cosmina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 08 Sep 2013, 07:55 |
|
|
|
Deci, Mc sau Hanul lui Manuc?
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor Scris: 08 Sep 2013, 08:20 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Aceeiasi intrebare o am si eu. Cum vad ca nu se raspunde, cred ca majoritatea vor sosi in fata la Mc.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|