|
Acum este 24 Iun 2026, 23:51
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
filip carmen gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Moise - goblen lucrat de Micia Scris: 02 Feb 2017, 18:09 |
|
|
|
Scuze, Irela ai dreptate. Este vina mea, grabita sa il scot de pe rama, sa il calc (stiu ca nu se face, dar dupa ce l-am mutat pe o rama mai mica a trebuit sa il indoi si au ramas semnele de la pliat) si sa il dau soacrei mele sa il duca la tamplar, am uitat sa il fotografiez intreg. Inramarea pentru mine este o adevarata aventura, dupa ani de cautari am gasit pe cineva care face rame cat de cat acceptabile si care se pricepe la inramat goblene. Partea proasta e ca este la peste 100 de km si cand am aflat ca soacra mea are drum in zona, am uitat de tot si m-am gandit numai sa pregatesc cele 3 goblene care le mai am in posesie, inclusiv Moise, si sa le trimit la imbracat.
Promit solemn ca nu mai fac. De data asta iertati-ma va rog, sunt gargarita mica si inexperta.
Cu drag.
_________________ Prietenii adevăraţi nu renunţă unul la celalalt. Aşteaptă-i să vină cu tine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Moise - goblen lucrat de Micia Scris: 02 Feb 2017, 22:30 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8865 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Draga Micia, nu trebuie să îți ceri scuze. Mesajul meu nu a fost unul de reproș. Mi s-a părut că ar trebui să îți spun care sunt obiceiurile pe forum. Aștept cu drag să se întoarcă goblenul de la înrămat și să il admirăm în toată splendoarea sa. Te îmbrățișez cu drag,
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Guraliuc Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Moise - goblen lucrat de Micia Scris: 03 Feb 2017, 09:52 |
|
Membru din: 17 Apr 2012, 19:49 Mesaje: 1752 Locatie: Botosani Nume forum:1
|
|
Draga Micia, m-am uitat la fiecare pagina din topicul tau si am ramasa fascinata. Nu am vazut pana acum acest goblen lucrat de nimeni si ma bucur ca l-ai lucrat alaturi de noi. Este un goblen impresionant si datorita marimii. Abia astept sa vad ce rama i-ai ales. Felicitari!
_________________ Gargarita-Inocenta-Zambetului-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Moise - goblen lucrat de Micia Scris: 03 Feb 2017, 17:18 |
|
|
|
Felicitari pentru finalizarea ambitiosului proiect! Astept sa il vad cu hainuta.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Enache Mihaela-Ema
|
Subiectul mesajului: Re: Moise - goblen lucrat de Micia Scris: 05 Feb 2017, 10:39 |
|
|
|
Felicitari pentru finalizarea goblenului. Ai lucrat foarte repede si foarte frumos. Astept cu nerabdare sa-l vad inramat.
_________________ Ema - Gargarita Trandafir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Moise - goblen lucrat de Micia Scris: 05 Feb 2017, 14:38 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Micia, felicitari pentru finalizarea icoanei. Cu drag,
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|