Acum este 14 Iun 2026, 12:42

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 37  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Laura
MesajScris: 14 Iun 2010, 07:42 
Neconectat

Nume forum:1
Laura, nalbele tale mi-au insorit dimineata, ma bucur ca sunt pentru Oana, iar zambetul tau l-am simtit plin de caldura si de speranta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iun 2010, 17:49 
Neconectat

O poezioara pentru toate gargaritele din gradina care sa ne incurajeze zi de zi pe fiecare dintre noi:

Sa pierzi, si totusi sa castigi

I-am cerut lui Dumnezeu putere ca sa pot reusi,
Am fost facut slab, ca sa pot sa invat in smerenie sa ascult.
Am cerut sanatate ca sa pot face lucruri mari,
Mi s-a dat o infirmitate, ca sa pot face lucruri mai bune.
Am cerut bogatie, ca sa pot fi fericit,
Mi s-a dat saracie, ca sa pot fi intelept.
Am cerut tarie, ca sa fiu laudat de oameni,
Mi s-a dat slabiciune, ca sa simt nevoia de Dumnezeu.
Am cerut toate lucrurile, ca sa ma pot bucura de viata,
Mi s-a dat viata, ca sa ma pot bucura de toate lucrurile.
N-am obtinut nimic din ceea ce am cerut - ci tot ceea ce sperasem.
In ciuda mea, rugaciunile mele nerostite au fost ascultate.
Dintre toti oamenii, eu sunt cel mai binecuvantat.
(autor anonim)

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iun 2010, 20:43 
Neconectat

Laura, candela mea, aidoma celei a Alexei, arde in fiecare seara cu o rugaciune de sanatate pentru tine.

Vanda, Laura se simte binecuvantata de Dumnezeu si se multumeste cu un zambet. Iar legenda zambetului ei ne-a patruns in inima si ne-a dat si noua putere. Iti doresc si tie la fel pentru toate cuvintele pline de simtire ce le aduci in aceasta gradina

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 20:47 
Neconectat

Laura, faci cumva tratament la Fundeni?
Ieri, in curtea Spitalului Fundeni am vazut o masina rosie, iar mai tarziu, asistenta cu care m-am intalnit mi-a spus ca este vorba de o doamna ce face tratament dupa transplant de ficat. Mi-a indicat si orasul de unde venea persoana si mi-a spus ca este o doamna carismatica ce ti se lipeste de inima. Eu am facut asocierea cu tine. Nu stiu de ce.
Ca sa ma ierti ca am fost atat de directa, iti aduc flori cu sanatate pentru tine.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 20:25 
Neconectat

P.S. Exista trei simboluri ascunse, lucrate de mine. Le vei descoperi usor, urmarind imaginea de pe site sau goblenul Rodicai de la colectie.
Chiar nu reusesc sa le gasesc. Ajutor, Raza-de-soare!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 20:40 
Neconectat

Maria, si eu am avut aceasta dilema si uite ce am gasit. Prima diferenta este cea notata cu steluta, iar celalalte doua sunt in buchetul de flori. Laura are doi boboci in plus.
Am observat si diferenta la aparatul de fotografiat. La Rodica, aspectul este de pictura, in timp ce la Laura este de grafica.

Laura, ies in varful picioarelor de aici, nu inainte de a iti zambi asa cum ne-ai invatat tu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 22:50 
Neconectat

Sa ai multa sanatate, Laura si imi doresc ca Dumnezeu sa lase ingerii sa aiba grija de tine si de familia ta, sa va ocroteasca, sa nu mai aveti nici un necaz in viitor.
Pupici multi din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Iun 2010, 07:18 
Neconectat

Scuze, scuze, scuze!
Aseara am uitat sa postez si imaginea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 03:30 
Neconectat

Vecina bunaaa rau de alaturi bate la usa, sotul meu deschide si ea zice:
- Auzi, abia am ajuns si am chef sa ma distrez, sa ma imbat si sa fac sex toata noaptea. Tu esti ocupat diseara?
- Nu, nuuu!
- Atunci imi tii si mie cainele?

Acesta-i bancul, dar eu sunt consternata. M-a debarcat Teposul acum o ora (am fost la Bucuresti), iar o namila de dog arlechin nu-mi permite sa fac nici o miscare in casa mea. Sta in fund si imi urmareste fiecare miscare. Cum ma ridic, cum ma maraie.
Jumatatea mea se jura ca vecina i-a explicat ca are un necaz in familie si ca trebuie sa plece la tara si acesta este motivul pentru care a acceptat cainele in casa noastra. Nu va indoiti ca nu i-am amintit bancul. Sotul meu m-a privit lung si s-a inchinat, intrebandu-ma daca fac o criza de gelozie. I-am explicat ca fac o criza de isterie pe fondul lipsei de somn si ca vreau sa circul prin casa mea fara sa fiu urmarita de un vitel de caine care nici nu ma are la inima.
Nu am voie sa vorbesc decat in soapta. Cum ridic tonul, cum ridica si el buzele si-mi arata coltii.
Asa ca mi-am expediat Teposul si jumatatea la culcare, m-am incuiat in bucatarie, mi-am facut o tisana, mi-am luat laptopul si acum am intrat pe forum.
Nu am venit cu mana goala. Am adus lalelele Linei, cum le spun eu. Este chiar destinat ei.

Si un crin delicat pentru prietena mea de o viata, Marieta.

Maine dimineata (de fapt, astazi, ca vad ca este deja 4) plec la Lina si il las pe sotul meu sa se inteleaga cu fiara.
Imi sunt chiar dragi cainii si ei ma iubesc pe mine, dar acesta cred ca amusina radioterapia din mine (am terminat-o saptamana trecuta) si m-o fi crezand alien.
In fine, pana dimineata am timp sa cutreier prin gradina si sa ma incarc de toate noutatile voastre.

RodiMar, slava Domnului sunt bine. Am terminat radioterapia la inceputul saptamanii trecute, dar fizic nu ma resimt. Sunt cool (cum zice Teposul), adica sunt cheala si cam alba la ten. Cu tenul o rezolv ca o sa fac niste bai de soare in gradina Linei. Si cu parul am rezolvat-o: mi-am pus un cercel in ureche si face un contrast interesant cu scalpul lucios.

Daca fetele s-au contrat, pana acum s-au impacat deja. Gresesc? Daca nu s-au impacat, sa stii ca inca nu si-au invatat lectia Laura.
Dragele mele gargarite, exemplul meu este infailibil. A fost nevoie sa aflu ca sufar de o boala incurabila ca sa invat ca nimic nu este mai important pe lume decat bucuria de a trai in armonie cu cerul si pamantul, dar mai ales cu cei ce ne ies in cale. A sapa rani in sufletul celor ce Dumnezeu ti i-a asezat in cale (om, animal) este ca si cum ai sapa ranile ce iti apar pe suflet cand, Doamne-fereste, te intalnesti cu o anume boala.
RodiMar, nu am mai visat de mult, dar sper sa mi se intample din nou la Lina, locul meu de refugiu.

Mona, nici pana in ziua de astazi nu am aflat daca nalbele au ajuns la Oana.
Zambetul meu este mereu vesel si plin de speranta. Am ras si cand am inceput sa chelesc. Nu este rasul cel mai bun medicament?

Vanda, ai dreptate. In ciuda a ceea ce mi se intampla dintre toti oamenii, eu sunt cel mai binecuvantat.
Iti multumesc cu un zambet.

Bica, Alexa si tuturor gargaritelor ce au tinut o candela aprinsa, va multumesc. In ciuda a tot ce pronosticheaza medicina, eu sunt o atipica. Am adunat ceva ani de cand trebuia sa fiu un nume pe cruce. Eu cred ca fiecare gand bun si fiecare candela aprinsa pentru mine, m-au ajutat sa zambesc.

Adnana, multumesc pentru asocierea care ma onoreaza. Am fost odata si pe la Fundeni.
Iti doresc sa nu mai ajungi niciodata acolo si iti zambesc cu simpatie.

Lucia esti un detectiv bun si iti zambesc. Ies si eu tot in varful picioarelor ca stiu ca dormi.

Deea, si eu tot sanatate iti doresc si iti zambesc din toata inima.

Bineinteles ca zambesc fiecarei prietene eterne din acest spatiu, cu acelasi drag, dintotdeauna.

M-a luat somnul si cred ca o sa adorm cu capul pe masa din bucatarie, caci tanarul arlechin face ture prin fata usii bucatariei.

Un zambet bland de la mine pentru toate gargaritele ce zboara prin gradina.

P.S. Zambetul este si pentru gargarei.

Ca nu culegem flori si nu zambim,
Noi, care, atat de repede, murim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 06:46 
Neconectat

Laura, ma rog bunului Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate si putere sa treci peste toate si sa va apere pe toti de toate relele.

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 37  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: