Acum este 09 Mai 2026, 12:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 21 Oct 2010, 08:15 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata!
Va multumesc dragelor pentru bunatati. Servesc si eu cafeaua in compania voastra. Ralu, ma bucura vestile tale bune. O zi buna in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2010, 08:19 
Neconectat

Abriela, multumesc pentru cafea, chiar am nevoie. In dimineata aceasta am fost sa-mi fac niste analize de sarcina si sunt putin cam ametita. Am avut o noapte cam grea, gargarelului meu ii ies trei masele odata si se trezea din ora in ora plangand, dar trecem noi si peste asta. Va las, ca a venit Ianis peste mine si nu ma lasa sa scriu. Ralu iti doresc multa sanatate si ma bucur ca analizele au iesit bine.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2010, 08:24 
Neconectat

O floricica pentru tine, Ralu:

Ma bucur ca te simti mai bine.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2010, 08:36 
Neconectat

Buna dimineata!
Ceaiul de menta este gata.
Am citit mesajele si ma bucur ca nu este ceva mult mai grav, Ralu. Te inteleg ce simti, am trecut si eu printr-o forma mai usoara a anxietatii.
Am trecut alaturi de familie, prieteni, am iesit in aer liber.
Sper sa te ajute sfaturile celorlalte Gargarite, eu am unul care a functionat din plin: aromoterapia.
Daca nu esti alergica la mirosuri sau nu ai pe cineva alergic in familie poti sa iti iei o lampa de aromoterapie, cateva sticlute cu esente si te vei simti mult mai bine. Cea mai indicata esenta pentru tine in acest moment este cea de citrice in general, pentru ca aduc bunadispozitie. Poti incerca mai multe in functie de preferintele tale: lavanda, liliac, vanilie, oferta este foarte bogata.
Si daca nu te deranjeaza, sa stii ca un masaj de cateva minute facut de cel drag face minuni.

Va doresc multa sanatate si spor la cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2010, 09:25 
Neconectat

Ralu, sa stii ca si eu te inteleg perfect.
Si spun asta pentru ca eu am stat acasa 2 ani dupa nasterea lui Stefan. Si dupa un an jumatate de rutina zilnica, rutina care ma transformase intr-o banda de magnetofon, n-am facut atac de panica, dar am facut o criza de nervi de era sa iau la bataia toata casa si pe cei din jur. NU se putea nimeni intelege cu mine si nu-mi mai convenea nimic. Devenisem un cosmar cred, pentru toata lumea.
Dar a trecut si stii cum?!
Am facut ceva pentru mine, pentru sufletul meu. Si sotul meu m-a ajutat enorm in asta.
Eu nu aveam carnet de sofer pe vremea aceea si intotdeuana spuneam ca n-am sa fiu buna ca sofer, ci doar ca si copilot. Dar sotul meu m-a inscris sa fac scoala de soferi. Asta m-a scos din casa si din rutina zilnica pret de o luna. Si, mai important, mi-a redat increderea in mine cand am vazut ca de fapt, imi place mai mult sa conduc decat sa stau in dreapta. Acum, daca imi ia cineva masina, imi ia mainile. Iar sotul meu, ca sa nu ramana el fara masina, a trebuit sa-mi ia si mie una (cu enorme eforturi din partea noastra si cu ajutorul parintilor, ce-i drept, dar s-a facut).
Asa ca draga mea Ralu, sfatul meu e sa te gandesti putin la tine, la sufletelul tau, sa faci ceva cu adevarat important pentru tine si ai sa vezi ca ai sa treci peste toate.

Te imbratisez cu drag si pup manutele mici ale lui Dario.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2010, 12:16 
Neconectat

Ralu, de ce prima impresie pe care am avut-o atunci cand am citit rezultatul, este tocmai cauza ce sta la baza problemei in sine?
Intotdeauna disponibila, te faci in sapte sa fie totul pus la punct pana in cel mai mic detaliu. Robotesti de dimineata pana seara ca totul sa fie perfect. Casa, familie in Italia, unde mai pui si cea din Romania, care, pentru cei plecati in afara devine o situatie si mai complicata.
Tot respectul merge catre tine, dar dupa cum ai vazut, s-a ajuns la un dar.
Lucram si eu mult prea mult decat necesar, ca vecinii mei spiritosi ma luau in ras, ca muncesc ca pentru sapte copii (adica atatea frati au fost in familia tatalui meu).
Meditand, mi-am facut doua calcule si mi-am propus sa aiba prioritate doar lucrurile care au adevarata valoare.
De asemenea mi-am propus sa incetez sa ma mai stresez daca se zareste o urma de praf pe coltul mobilei si nu am reusit sa o sterg astazi, dar am inceput sa ma bucur mai mult de zambetul copilului meu, de chiotele de bucurie care se aud in dormitor atunci cand nu mai poate de ras, cand o gadala taticul, iar ca sa fie haosul si mai mare ma alatur si eu. De plimbarile noastre in parc, unde mai pot lega o vorba cu mamicile altor copii. De zilele de luni si vineri cand ne ducem la tenis. De cand isi ia o rochie, este una in particular (roz bineinteles) si facem parada modei, cand isi pune si sortul si vrem sa gatim cate “ceva” impreuna (toata ziua stateam in bucatarie si ma stresam sa fac care mai de care bunatati si facandu-le, gustam si eu si uite ca nu mai reusesc sa slabesc). Cand ne inghesuim amandoi in usa balconului sa o urmarim cum matura terasa, ca o gospodina.

Ar fi multi de cand... dar ce bine ar fi daca am putea sa ne dam seama inainte de a se ajunge intr-o asemenea situatie.
Am incetat ca rutina zilnica ce mi-o impune casa sa aiba un loc primordial si sa ma faca roaba ei, chiar daca nu neglijez pe deplin aceste indatoriri. Pentru ca, oricat perseverezi intr-un lucru, devii tot mai pedant, iar la un moment dat, daca trupul nostru nu-si are atentia cuvenita, cedeaza.

Va fi greu pentru inceput, dar fa-ti curaj si ar trebui sa-ti faci unele prioritati in viata ta. Viata atat de pretioasa pentru noi insine, dar cu atat mai mult pentru cei ce ne iubesc.
Nu este musai sa-ti aduci o fata in casa, dar daca nu ai spalat astazi pe jos, se poate face si maine. Iar daca nu ai facut astazi lasagne, asa cum ti-ai propus, o simpla pasta o va inlocui la fel de bine. Sau rufele care ti-ai propus sa le calci astazi, pot fi amanate peste doua zile, te asigur ca nu este nici o problema. Eu, de exemplu, ar fi trebuit sa le calc ieri, dar am preferat dulcea voastra companie.
Ar trebui sa iei in calcul o programare la coafor sau macar o data pe saptamana la o sala, in timp ce de Dario se ocupa taticul sau bunica. Pur si simplu, timp pentru a iesit cu prietenele la o pizza sau macar la o simpla ceasca de cappuccino, dar care iti ofera in acelasi timp si o ceasca de vorba, care te va distrage de la toate preocuparile tale. Incearca sa iei exemplul italiencelor, ca in privinta asta sunt fete destepte, nu ca noi romancele care nu vedem decat sacrificiul.
Nu este de joaca cu sanatatea. Nu ca ar trebui sa-ti reamintesc, ci eu, una, vreau sa te vad la fel de frumoasa si mereu cu zambetul pe buze atunci cand te vom vedea in postura de soacra mare, atunci cand vei tine nepotii pentru prima data in brate si apoi stranepotii.

De putin timp, printesa noastra s-a cuibarit din nou intre noi, iar seara cand ma asez alaturi de ei, le dau pupicul de noapte buna si stii care este bucuria cea mai mare? Ca ma pot bucura de ei si impreuna cu ei, ca a mai trecut o zi in sanatate, ca pot sa-mi plec capul pe perna si ca-mi pot strange puiutul strans la piept si de aceea ii multumesc din inima Celui de Sus. Ca daca nu am pantofi de firma sau nu-mi pot parca masina cu multe zerouri in euro, pur si simplu, nu are importanta. Daca am sanatate si de acelasi lucru au cei pe care ii iubesc, este lucru cel mai de pret.
Sa stii, Ralu, am muncit si muncim si astazi, am facut sacrificii pentru ceea ce am realizat pana in ziua de astazi, dar mi-am dat seama ca adevaratele valori sunt cu totul altele decat acele cateva realizari materiale care nu ti se par niciodata de ajuns.

Dupa cum am citit azi dimineata, este un bun inceput si stiu ca orice zi care trece va fi tot mai bine. Noi suntem mereu aici.

P.S. Apropo, legat de pantofi de firma, iti mai aduci aminte filmul: Il Diavolul veste Prada? N-am rezistat sa nu-mi fac "cumparaturile" in astfel de magazine, dupa cum iti spuneam ceva mai sus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2010, 13:54 
Neconectat

Elenuta, o zi minunata in continuare si tie.
Lili, multa sanatate si tie si sa ne mai povestesti cum merge sarcina.
Abriela, iti multumesc pentru manunchiul de floricele parfumate.
Dina, sa stii ca am o colectie frumoasa de esente. Trebuie doar sa cumpar lumanarele caci le-am terminat si uit intotdeauna la cumparaturi sa le iau. Poate maine nu mai uit.
Iulia, carnetul l-am luat de doi ani de zile, chiar la doua zile dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. Nu iti pot spune ce mandra mai eram, eu care de abia reuseam sa vorbesc cat de cat in italiana cu cateva luni inainte, reusisem sa trec cu brio toate examenele, chiar teoria fara nici o greseala. Eram in al noualea cer de emotie. Oricum, ai dreptate, trebuie sa fac ceva si pentru sufletelul meu.
Anca, tare dreptate mai ai de italience, se menajeaza destul de mult si majoritatea pun pe primul loc propria persoana si binele lor.
Cu ajutorul soacrei mele, incerc incet, incet sa mai deleg din treburi, atat cat pot, pentru ca nu doresc sa abuzez prea mult. Ieri m-a ajutat si mi-a calcat rufele cat eu am fost la doctor. Maine de dimineata, Dario va merge la bunica toata ziua, iar eu poate reusesc sa fac un pic de ordine si sa fac schimbul de haine prin dulapuri, caci a cam venit frigul.
Sunt sigura ca imi voi recupera increderea si fortele, imi trebuie doar rabdare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2010, 14:24 
Neconectat

Ralu, asa cum te cunosc eu, o persoana puternica, sunt sigura ca vei reusi sa treci peste tot si vei fi bine.
Eu va trimit multi, multi pupici dulci si multe imbratisari calde, atat tie cat si lui Dario.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Oct 2010, 07:11 
Neconectat

Buna dimineata!
Va astept in cafenea sa ne mai incalzim putin cu cafeluta fierbinte:

sau ceiut:

Va ofer in dar acest frumos ghiveci cu flori:

O zi minunata sa aveti si un sfarsit de saptamana asa cum va doriti.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Oct 2010, 07:26 
Neconectat

Ma bucur sa aud zumzetul de la cafenea la prima ora.
Ralu, sunt convinsa ca vei depasi aceste probleme si poate ca faptul ca vorbesti cu noi, ca incerci sa gasesti solutii chiar face bine. Este o terapie de grup.
Lili, o sarcina usoara iti doresc iar gargarelului tau sa treaca cu bine peste aceste probleme numite maselute.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: