Acum este 12 Aug 2026, 22:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 28 Ian 2011, 19:41 
Neconectat

Nume forum:1
Borcan Adelina-Maria scrie:
Legatura noastra este doar aici pe forum.
Adelina, eu te-as contrazice, dar apoi ai sa spui ca am ceva cu tine.
Forumul, nu este singura noastra legatura. Majoritatea din noi (daca nu toate), avem telefon, adresa de mail, etc. si daca vrei sa iei legatura cu cineva de pe forum, sigur reusesti, trebuie doar sa vrei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 19:44 
Neconectat

Nu m-as putea supara, Onuta.
Si ai dreptate. Mi-am dat seama dupa ce scrisesem mesajul.
Tu ai putea sa moderezi un concurs de indicii?
Te pup, draga mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 19:58 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Tu ai putea sa moderezi un concurs de indicii?
Imi pare rau, Adelina, acesta este ultimul concurs pe care il voi mai modera, desi mi-ar fi placut sa vad cum misunati, sa aflati raspunsul corect. Din pacate, unele gargarite nu isi doresc implicarea mea, iar eu nu sunt A. Lapusneanu.

Dar poate sunt alte gargarite care se ofera. De ce nu... Rodica?!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 20:01 
Neconectat

Eu m-as oferi cu mare placere, dar nu pot fi prezenta prima saptamana a lunii si nu stiu cum se modereaza un astfel de concurs, neparticipand la nici unul.
Poate se ofera cineva.
Onuta, tu nu mai vrei sa moderezi din pricina discutiilor sau ai probleme personale?
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 20:45 
Neconectat

Onuta, cred ca eu sunt cea mai bleaga de pe forum. De ieri m-am tot invartit sa fac rost de adresa de mail a lui Marie. Am cerut si la TTT, dar m-au refuzat. Am dat cautare peste tot, dar degeaba. Cum trebuie procedat?
Ma ajuti sa invat si eu? Adelina, tu stii?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 20:49 
Neconectat

Marilena, singura adresa de maill care o am este a Lenei.
Si am cerut-o chiar ei.
Cred ca asa poti proceda si tu in topicul ei.
Te pup.

Monica scuze daca am fost off topic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 22:25 
Neconectat

Off-topic: Marilena, daca vrei, poti. Sunt sigura ca acum, dupa ce ai postat aceasta replica, vei reusi sa iei legatura cu Marie.
Daca ambele va doriti, dar nu vreti sa postati pe forum adresa de mail, pot fi intermediarul vostru.
Puteti trimite mail pe adresa concurs.rogoblen@gmail.com, mentionati cine sunteti apoi va fac schimbul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2011, 11:08 
Neconectat

Onuta, multumesc pentru oferta, dar acum am rezolvat. Marie mi-a raspuns pe forum la ce vroiam sa o intreb.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 00:58 
Neconectat

Onuta, in viata vezi si auzi multe lucruri. Incerci sa inchizi un ochi sau chiar amandoi, cand bunul simt si corectitudinea lasa de dorit, in speranta ca lucrurile se vor indrepta spre bine, de la sine. Dar lucrurile nespuse sunt nestiute, iar daca exista o problema (fie ea cat de mica), trebuie dicutata ca sa nu degenereze, atunci cand intervine si restul familiei, cand fiecare isi expune problema din punctul lui de vedere. Dar este nevoie de loc, timp si persoana potrivita. Sa stii ca este mare lucru.
Eu indragesc aceasta gradina, pentru ca ne-a dat posibilitatea sa cunoastem persoane cu mari valori, sa invatam si sa crestem alaturi de ele. Este de ajuns doar sa vrei si sa vezi ca acest loc, este un loc unde poti trai frumos ca in timpul zilei.
Cat de multa as indragi aceasta gradina, tot apar acele momente cand obosesti si nu-ti ramane altceva decat sa te odihnesti sau sa-ti continul zborul de una singura. Dar dupa orice furtuna, stii tu, soarele este cu mult mai mult decat stralucitor. Este speranta noastra si ea moare ultima. Ca daca nu am avea-o, ce ne-ar mai ramane?
Dar cand intervin acele momente mai putin placute in viata de zi cu zi, simti nevoia unui zbor fara turbulente si dorinta de a te refugia in acele topice in care, chiar simti ca fiecare cuvant iti este adresat in intregime si ca sunt scrise numai pentru tine ca sa-ti dea un brat pe care sa te sprijini.
Asa s-a intamplat si zilele trecute cand toate simptomele pe care le avea sotul, ma ducea cu gandul la cele pe care le-a avut tatal socru in urma cu aproape doi ani, cand i-au diagnosticat tumoare la gat. Va dati seama starea mea de spirit stiind ca tot de aceeasi boala s-a dus la cele vesnice si fratele lui. Nu m-am linistit decat atunci cand in urma tuturor analizelor facute, rezultatul a fost bun. Si asta s-a intamplat ca intr-o perioada destul de scurta s-au repetat de mai multe ori infectii puternice la gat, dar totul a plecat de la un diagnostic gresit de la medicul de familie.
In acele momente am rasfoit topicul Laurei (a carei lipsa o simt foarte mult si sper ca e o bunicuta fericita, o bunica care face o minune), povetele intelepte ale bunicutei mele (noastre, sa nu fac geloasa nici o gargarita), acele clipe frumoase din viata gargaritelor, care ne-au inseninat ziua si au dat un sens gandirii noastre.
Onuta, de aceea spuneam ca nimic nu poate strica din farmecul acestei gradini, caci si in momentele mai putin bune ale vietii noastre aduce cate o raza de lumina in viata noastra.
Chiar daca esti tinerica, ai dat dovada de atatea ori, ca esti o Zmeurica inteleapta si parca incercam sa mi te inchipui cum este reactia ta in momentele fierbinti.
De multe ori si eu in ultimul moment renunt sa mai trimit un mesaj gata scris, nu pentru a lasa responsabilitatea pe alti umeri, dar pentru ca o vorba aduce alta, iar cand se aduna toate familia fiecare are punctul lui de vedere si ar fi imposibil sa nu iasa cu urmari.
Asa se intampla si la astfel de concursuri, la care unele gargarite renunta pentru a nu asista la astfel de situatii, dar chiar daca vrem sau nu, involuntar tot o facem.
Revenind la subiectul pentru care mai mult am inceput sa scriu, privind revenirea ta pe urma deciziei de a nu modera. Oare nu asta se urmareste in realitate? Nu vreau sa te fac sa renunti la decizia ta, chiar daca nu-mi face placere, stiind caliatatile tale de moderator, dar stiu ca la un moment dat se ajunge la cel punct cand picatura isi face plinul si vrei doar linistea personala si fara alte batai de cap. Dar adrenalina unde o lasi?
Chiar ma gandeam zilele astea, cand am vazut numarul mare de concurente, sa-ti rezerv un loc la ministrul finantelor la sfarsit de an pentru ca te descurci impecabil in gestionarea unui concurs de astefel de dimensiuni. Sa stii ca de dragul concursului ma voi inscrie si eu, numai ca timpul nu a tinut cu mine.
Capul sus, Onuto si pietul in afara si nu mai pune totul la suflet ca o viata ai si merita traita. Dar noi oricum te vrem.
Chiar daca esti Zmeura dulce, eu in seara asta vreau sa te indulcesc mai mult si-ti aduc prajitura preferata a familiei. Cea cu mere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 10:04 
Neconectat

Off-topic:
Anca, nu degeaba esti Gargarita Pacea-Armoniei. Sanatate, sotului tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: