|
Acum este 22 Iun 2026, 08:45
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 04 Noi 2009, 10:08 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Gargarita Tenismena, nu ne mai spui nimic? Gheisa ta ce mai face? Pupici.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Camelia Jura
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 17 Noi 2009, 21:29 |
|
|
|
Cristinica, ce mai faci? Ce s-a intamplat dupa ziua ta?
_________________ Camelia - Gargarita Floare-de-Camelie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 18 Noi 2009, 08:21 |
|
|
|
Si eu m-am intrebat de ce ai disparut brusc, Cristinica.
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zabava Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 01 Dec 2009, 20:40 |
|
Membru din: 02 Noi 2008, 14:22 Mesaje: 267 Locatie: Neamt Nume forum:1
|
|
Vai tare imi mai pare rau fetelor ca nu am mai postat, ca nu am mai lucrat, ca practic nu am mai dat semne de viata.
Multumesc frumos pentru grija voastra, dar am avut un majorat tare frumos, fara incidente si tare s-au mai distrat si prietenii. Mi-au spus ca a fost frumos, in mod special datorita faptului ca noi ne cunosteam cu totii si deci stiam cum sa ne comportam.
Pe unde imi mai flutur racheta? Ha! Ha! Nu prea am mai fluturat-o. Dupa ziua mea am fost ostenita, invatam pana tarziu, uneori chiar pana la 3 noaptea, iar acum am teze. Incerc din rasputeri sa gasesc timp pentru odihna. Iar cand sunt mai stresata desenez, deoarece mi-e frica sa nu gresesc vreun punct daca lucrez la goblen.
Dar in doua saptamani vine vacanta de iarna! Atunci, cu siguranta voi fi activa din nou pe forum.
Pana atunci, va pup pe toate, sper sa lucrati cat mai mult la goblenele voastre si sa aveti parte numai de zile fericite.
_________________ Cristinel - Gargarita-Tenismena
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionascu Alexandra
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 01 Dec 2009, 21:02 |
|
|
|
Vai, Cristinica, ce bine ca totul este bine! Te inteleg. Si eu am de invatat si asta ma tine mult ocupata si departe de hobbiurile mele. Succes la teze! Pupici.
_________________ Sandra - Gargarita-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 02 Dec 2009, 02:07 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Cristinica, ai aparut! Ma bucur ca esti bine si iti doresc bafta in toate.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 02 Dec 2009, 10:47 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Cristinica, mult spor la toate!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tender Rose
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristina Zabava Scris: 02 Dec 2009, 11:00 |
|
|
|
Succes la teze, la invatat si la tenis. Succes la Gheisa iti spunem... mai in vacanta.
_________________ Tender Rose - Gargarita-Iubire-de-Roza
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zabava Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristinica Scris: 02 Dec 2009, 20:34 |
|
Membru din: 02 Noi 2008, 14:22 Mesaje: 267 Locatie: Neamt Nume forum:1
|
|
Multumesc frumos, fetelor! Am mai dat o teza astazi, asa ca au mai ramas doua pe saptamana viitoare.
Inca putin si vine si vacanta.
_________________ Cristinel - Gargarita-Tenismena
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristinica Scris: 02 Dec 2009, 22:41 |
|
|
|
Bafta la teze, Cristinica! Trec si ele si, pe nesimtite, vine vacanta. Ma bucur ca esti bine si in curand vei zbura iar alaturi de noi.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|