Intrebari frecvente

Goblen personalizat

Realizam goblen personalizat (goblen dupa o fotografie personala/folosind imaginea furnizata de dumneavoastra).
Trimiteti o fotografie color, in format jpg. cu rezolutie buna si noi o transformam in goblen. Nu acceptam fotografii indecente sau cu caracter discriminator, ofensator, vulgar.
Prelucrarea imaginii se face la un numar minim de 60 culori.
Costul se stabileste pentru fiecare produs in parte, functie de dimensiune, complexitate, numarul de chipuri umane, timpul alocat executarii lucrarii, exemplificare multipla (1).
Nu preluam mai mult de o imagine/comanda. Abia dupa definitivarea si achitarea contravalorii ce decurge pentru prima fotografie, preluam si urmatoarea imagine spre prelucrare.
Va oferim 2 variante pentru realizarea modelului de goblen personalizat si anume imprimat si cu diagrama.
- Pret informativ pentru model de goblen personalizat imprimat, unde imaginea dvs. neprelucrata este imprimata pe pânza, marime A4  - 80 lei (plata ramburs, la primirea produsului). Pentru marimi mai mari (functie de dorinta clientului, dar tinand cont si de formatul imaginii), pretul creste.
La acest tip de produs nu realizam alegerea atelor.
- Pret informativ pentru model de goblen personalizat cu diagrama, marime A4 este de 200 lei - editare imagine, convertire imagine in goblen, procesare diagrame, fisa tehnica. Plata anticipat pentru 50% din valoare, restul se achita ramburs, la livrarea comenzii.
Daca vor exista cereri de prelucrare a imaginii (de exemplu schimbarea fundalului), aceasta se taxeaza separat, functie de complexitate (intre 50-100 lei).
Dupa achitarea avansului, produsul intra in lucru. Termen de executie de la plata avansului 30-40 zile.
Pentru fiecare dintre serviciile de mai sus nu sunt incluse atele pentru lucrul goblenului, ate ce se livreaza sub forma de jurubite. Le puteti comanda dumneavoastra direct de pe site-ul nostru, doar la jurubita, de la categoria   http://www.rogoblen.ro/categorie/ata-mouline-anchor--154/.
Daca doriti ca noi sa executam alegerea atelor (jurubite de 8 m Anchor) in locul dvs. tariful este de 50 lei la care se adauga costul atelor respective. Pentru acest din urma serviciu va transmitem ca alegerea este una subiectiva, iar daca doriti sa schimbati atele primite, transportul va fi suportat de catre dumneavoastra.
Va aducem la cunostinta ca in urma realizarii imprimarii, culorile pot suferi mici modificari (incriminam aici mai ales faptul ca fiecare device (2) pe care se vizioneaza o imagine este setat diferit).
Goblenurile personalizate sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10, unde consumatorul nu poate denunta unilateral contractul si produsul nu poate fi returnat (3).
Pentru mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda cu imaginea dorita, scrieti la comenzi@rogoblen.ro

1. La o comanda acceptam doar o imagine pentru exemplificare si prelucrare. Urmatoarele imagini sunt taxate separat.
2. Telefon, tableta, notebook, laptop, PC etc.
3. Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10 c) Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.