Intrebari frecvente

Prelucrarea datelor cu caracter personal informare prin mail

Mesajul de mai jos a plecat prin mail catre clientii nostri ce sunt abonati la Newsletterul firmei noastre.

Buna ziua,
Va mulțumim pentru faptul că ne-ai primit în Inbox-ul tău până astăzi.

La data de 25 mai 2018 intra in vigoare si devin aplicabile prevederile Regulamentului European 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul").
Cunoastem importanta datelor Dumneavoastra si ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor in calitate de client, respectiv persoana vizata.

După cum știi, mai sunt doar câteva zile până când noul Regulament General Privind Protecția Datelor (GDPR), intră în vigoare, iar noi ne pregătim pentru noile reglementări legislative, pentru a respecta cerintele regulamentului european GDPR.
Va puteti retrage oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, fara a va fi perceput vreun cost și fara a fi afectata calitatea serviciilor noastre de care veti beneficia in viitor. Va puteti dezabona oricand, trimitandu-ne un e-mail la adresa contact@rogoblen.ro cu subiectul.

Pentru a putea să te ținem la curent cu toate noutățile echipei Rogoblen, te rugăm să dai reply la acest e-mail și să ne confirmi acordul de a comunica în viitor.