Intrebari frecvente

Cheltuieli postale retur

Clientul are dreptul de a renunta/returna comanda primita in termen de 14 zile. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre consumator.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract, dar nu înainte de data receptionarii bunurilor.

Un produs poate fi returnat  în termen de maxim 14 zile de la primirea lui de catre cumparator, pe adresa:
Top Terra Trade
Str. Oituz, nr. 8
620023 Focsani, Jud, Vrancea
Tel. 0768633605

Procesul de returnare apartine in exclusivitate clientului.
Returnarea se poate face doar prin curier rapid (orice firma de curierat doriti). In cazul unui retur, taxa de transport este achitata de catre client.
Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana.
– in cazul in care comanda a fost insotita de un cadou, acesta trebuie returnat impreuna cu produsul/produsele returnate, in acelasi colet.
Atentie, coletul de retur NU trebuie sa fie cu plata ramburs!
Produsele returnate vor fi acceptate doar daca:
– nu prezinta semne ca produsul a fost deteriorat - reclama, diagrama si cartoanele nu sunt sifonate, modificate, insemnate, patate si ca nu s-a umblat la ate.
– coletul este trimis prin curier/Posta Roamna catre noi, fara ramburs.
La primire vom verifica atent produsele, iar in cazul in care constatam probleme vom refuza retur-ul.
Daca indepliniti toate  conditiile de retur, atunci vom accepta returnarea produsului/produselor si rambursarea sumelor platite de client pe produsele cumparate.
Rambursarea se poate face prin mandat postal sau direct in contul dvs. In acest din urma caz va rugam sa ne furnizati contul, banca si numele detinatorului contului bancar.